Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić ?

T E N T E G O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam 19 lvl na tzw. nupku, ale nie na ND. Mam ranga +10, leone i czarnego krzaka oraz resy. Teraz jest pytanie - co jeszcze dokupić za 180kk ? Pisane z tableta więc ery za błędy.

Opublikowano

Możesz kupić jakiś pojazd, najlepiej dywan. Jak byś chciał zmienić peta (ale pewnie nie chcesz) to polecam Fibiego. Resztę kasy zostaw sobie na większy lvl, na eq od +50.

giphy.gif

Opublikowano

WK+9 sobie kup na przyszłość, najlepiej żeby miał niską jobke to będzie tańszy, jakiś pojazd np. dywan, jeśli chcesz jakiś lepszy to praktycznie nie ma między nimi różnicy. Resztę kasy zostaw i kup sobie eq jak wbijesz  lvl, tzn. oblecha u7+8 i na 55 kup sobie zbroje tak u5+5, potem zbroje zmieniasz na 74 na kroka u7+8 i kupujesz resy ogólne i z B sum 5.

Opublikowano

Oblech the most important i resy, arm. WK potrzebuje tylko joby, skrzydła są dla wyglądu że tak powiem.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Oblech the most important i resy, arm. WK potrzebuje tylko joby, skrzydła są dla wyglądu że tak powiem.

Skrzydła dla wyglądu? Nie sądzę. Moim zdaniem WK to dobra karta bez ulepszeń, ale ulepszenia jak sama nazwa wskazuje pozwala na lepszy rozwój karty :)

Opublikowano

@GothRain

wiekszej bzdury jeszcze nie slyszalem xD

jezeli nie jestes w temacie to nie nic nie pisz.

skrzydla sa efektem wizualnym to jedno.

a drugie to to ze kazde ulepszenie daje coraz wieksza ilosc punktow ktore wkladasz w swoja karte i staje sie ona silniejsza.

wk 99j +0 a wk 99j +10 to ogromna roznica

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...