Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ludzi do projektu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sądząc po ogloszeniu będzie to raczej fail roku.

Ogloszenie bardzo słabo napisane jak nie chce ci sie napisac czegos co przyciagnie uwage i zainreresowanie potencjalnych osob to jak mozesz sie osmielic z twierdzeniem iz to bedzie serwer roku.

I jeszcze to co ofeujesz dedyka i takie tam....

Nie polecam nicsie nie dowiedzialem z ogloszenia nawet kogo poszukujesz na dane stanowisko i jaki to bylby typ serwera.

Podsumowując Ogloszenie z dupy oczekiwania z dupy twoja oferta z dupy i takie tam...

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Tak samo :) nic sie nie dowiedziałem tylko o "dedyka i takie tam" nie przyciągasz uwagi wg zgłoszeniem jest napisany na odpierdziel i nic z niego nie wsnioskuje , nie napisze "NIE POLECAM" bo nie wiem nie pisałem z tb i nie wiem jak to wygląda lecz ogłoszenie nie jest schludne i wyglada jakby było pisane na kolanie

Co do "serwer roku" rok się zaraz kończy i nie wiem jak chcesz zrobić serwer roku który wystartuje w miesiąc ? Czasami bardzo dobre serwery są stawiane w rok i jeszcze potrafią mieć jakieś bugi lub problemy takie jest moje zdanie na temat twojego zgłoszenia .

Opublikowano

Tak samo :) nic sie nie dowiedziałem tylko o "dedyka i takie tam" nie przyciągasz uwagi wg zgłoszeniem jest napisany na odpierdziel i nic z niego nie wsnioskuje , nie napisze "NIE POLECAM" bo nie wiem nie pisałem z tb i nie wiem jak to wygląda lecz ogłoszenie nie jest schludne i wyglada jakby było pisane na kolanie

Co do "serwer roku" rok się zaraz kończy i nie wiem jak chcesz zrobić serwer roku który wystartuje w miesiąc ? Czasami bardzo dobre serwery są stawiane w rok i jeszcze potrafią mieć jakieś bugi lub problemy takie jest moje zdanie na temat twojego zgłoszenia .

Wiele się dowiedziałem, tak ślicznie opisane szczegóły, polecam.

NIE polecam.

Napisz coś o tym, jakie wymagania, kogo dokładnie szukasz, itd.

Sądząc po ogloszeniu będzie to raczej fail roku.

Ogloszenie bardzo słabo napisane jak nie chce ci sie napisac czegos co przyciagnie uwage i zainreresowanie potencjalnych osob to jak mozesz sie osmielic z twierdzeniem iz to bedzie serwer roku.

I jeszcze to co ofeujesz dedyka i takie tam....

Nie polecam nicsie nie dowiedzialem z ogloszenia nawet kogo poszukujesz na dane stanowisko i jaki to bylby typ serwera.

Podsumowując Ogloszenie z dupy oczekiwania z dupy twoja oferta z dupy i takie tam...

Dokładnie, nie chce przyciągać uwagi bo dużo osób będzie pisało. Stawiłem 2 serwery OTS (Open Tibia Serwer) które trzymają się już prawie 3 lata i ciągną razem 5 kafli co mieche dlatego czekam na konkrety.

Opublikowano

Dokładnie, nie chce przyciągać uwagi bo dużo osób będzie pisało. Stawiłem 2 serwery OTS (Open Tibia Serwer) które trzymają się już prawie 3 lata i ciągną razem 5 kafli co mieche dlatego czekam na konkrety.

Tibia > Metin?

Czego potrzebujesz może ejstem w stanie pomóc ;) 

LoL

Toplaner Diamond I 
HotS
Assasin Rank 1 

Opublikowano

Tibia > Metin?

Czego potrzebujesz może ejstem w stanie pomóc ;)

Ogólnie chce wiedzieć jak to mniej więcej działa. Chcę stworzyć tez polski support (www.omland.pl) i napisać własny stabilny silnik gry oraz go sprzedawać. Coś kopia www.otland.net z Tibii.

Opublikowano

Ale to jest Metin2, nie Tibia. Dwa różne światy mój drogi.

Tutaj trzeba pisać konkrety, a nie owijać w bawełnę :/

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...