Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor

mateusz33333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam monitora, ponieważ mój poprzedni(zresztą bardzo stary bo miał już 8 lat) się zepsuł, nawet nie wiem dlaczego, prawdopodobnie po prostu się spalił. Chciałbym kupić nowy, ale nie chcę kupić pierwszego lepszego chciałbym żeby monitor miał:

*Cali 21,5. Większy mi się nie zmieści dlatego że w moim biórku miejsce na monitor jest ograniczony półkami i mam miejsca 52x44cm

*Tuner TV

*Firmy zastanawiam się nad BenQ, oraz LG, chociaż bardziej przy tym pierwszym.

*Dosyć mała cena, nie mam dużych funduszów.

Czy polecili byście jakiś, ewentualnie wypowiedzieli się na temat tych firm, a dokładnie ich monitorów?

Z góry dzięki! :)

Opublikowano

Budżetu tak do 650-700 będzie(Część kasy jest moja, a resztę dokładają rodzice więc dokładnego budżetu nie mam), a która firma według was lepsza? LG czy BenQ? Myślę żeby LG kupić w jakimś sklepie w okolicy, bo BenQ w okolicy raczej ciężko będzie kupić, a nie wiem czy decydować się na kupienie na allegro, z tego co mi się wydaje jakiejś gigantycznej różnicy nie ma, chyba że trafi się na okazję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...