Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cabal game guard error jak to naprawić?

magnum5555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem, gdyz sciagnalem cabala globala i mi wyskakuje gameguard error, costam ze nie zostalo ukonczone sciaganie itp. Czy jest w stanie ktos mi pooc, albo podeslac link do sciagniecia gameguarda potrzebnego do gry na globalu. Bylbym bardzo wdzieczny za pomoc. 

Ps. jesli zly dzial to poprosze o przeniesienie. Z gory dziekuje 

Opublikowano

Dział dobry.

Ściągałeś Cabala skąd? Z głównej strony prawda, i mam nadzieje że nie odpalałeś jakiegoś starego kilienta tylko ściągnąłeś nowego i zainstalowałeś na świeżo

Spróbuj zrobić reinstal Cabala i po odpaleniu go daj check files. Jeżeli to nie pomoże to wejdź w folder cabala i usuń gameguarda i sprawdź wtedy czy on się ściągnie od nowa.

Pozdrawiam

Kappa.

Opublikowano

To co jest napisane w bledzi to jako 1 zrobilem nie pomoglo. Pozniej usunalem folder gameguarda, tez nie pomoglo, a check files sie zrobilo i nic nie dalo. Nie mam pojecia co moze byc nie tak z tym 

Opublikowano

instalowales jakies sterowniki od myszki czy cos? mialem taki sam blad jak mialem zainstalowany program do zmian funkcji przyciskow 

ostrywariat.png

Opublikowano

Może miałeś odpalonego antywirusa jak ściągałeś Cabala? I do końca go nie pobrało bo może jakieś pliki były zainfekowane. Spróbuj pobrać od nowa i zainstalować, bez antywira.

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...