Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent na 2 rocznice .

kr4box

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mamy po 18 lat i niedługo wyskakuje nam 2 rocznica bycia razem :) . Nie wiem co mam jej dać w sumie to myslałem najbardziej o jakimś wyjsciu do kina , a potem coś wszamać . Co myślice co bym mógł jej dać ??

Mam nadzieje ze ktoś odpowie "piona"

Opublikowano

Witam , mamy po 18 lat i niedługo wyskakuje nam 2 rocznica bycia razem :) . Nie wiem co mam jej dać w sumie to myslałem najbardziej o jakimś wyjsciu do kina , a potem coś wszamać . Co myślice co bym mógł jej dać ??

Mam nadzieje ze ktoś odpowie "piona"

Wychodzenie do kina i jakieś jedzonko na mieście to chyba standard powinien być, a nie tylko na "rocznice". 

Może jakiś album ze wspólnymi zdjęciami? Zobaczy, że sam poświęciłeś czas na wywołanie zdjęć i przygotowanie wszystkiego. 

Opublikowano

ea95f1680fc3a2e49eff681c60ece9b1.jpg

ew. kup jej jakiś kawałek złota / srebra i zrób grawer.
Z pomysłów tańszych i bardziej kreatywnych polecam wypad w jakieś romantyczne miejsce (u nas jest np most na którym zaczepia się kłódki z imionami), do tego np. puszczenia jakiegoś lampionu. Wróć do domu, podaj jej kolację, którą zrobisz sam, wypijcie winko, zjedzcie jakiś kawałek dobrego sera i popatrzcie w gwiazdy przy dobrej muzyce :)

f.png

Opublikowano

Zagrajcie razem w Tibie przy świecach.

21f0dgn.jpg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...