Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w questach

TeQuilla18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Dzis zaczałem grać w Tera Online, i mam pewien problem.
Otóż wszedzie w poradnikach itp. pisze że aby wykonac dany quest nalezy nacisnać "L", wybrać po lewej quest i nacisnac niebieski napis aby wyświetliło gdzie dany quest nalezy zrobic lub skąd go wziąść, no i u mnie pojawia sie problem gdyż mam chyba z 4 questy zrobione bo szukając po mapie natknąłem sie na nie, ale pozostałe WSZYSTKIE quest nie da sie zrobic poniewaz wszedzie pisze "Not yet Unlocked". Mam 9 lvl, i nawet jak w queście spełniam wymóg np. 5-tego lvl to nadal jest taki napis.
Prosze o pomoc
Pozdrawiam

#edit
Sorki że drugi raz pisze, ale chciałbym sobie wkońcu pograć a nie moge ponieważ wiecznie ubijanie mobków jest nudne. Pomoze mi ktos ?

// Połączyłem Ci posty, na przyszłość używaj opcji edytuj.

// Mentor™

Opublikowano

Żeby odblokować nie które questy musisz wykonać jakieś poprzednie. Skoro masz 9 lvl, pewnie jesteś jeszcze na Island of Dawn. Najlepiej wykonaj tam wszystkie questy, żółte i czerwone.

Ewentualnie jest możliwość, że nie pogadałeś z kimś i nie wziąłeś questa. Poszukaj NPC.

"Kto zna swoją głupotę, nie jest wielkim głupcem"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...