Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która myszka?

zeus103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NAZWA TEMATU SIE NIE ZGAZA BO NA POCZATKU CHCIALEM TYLKO MYSZKE!

Zastanawiam się nad kupnem myszki, klawiatury i podkładki. Zastanawiam się co wybrać, chcialem na jedno i drugie około 80 zł " na łebka " zapłacić, a na podkladke do 35 zl gdzies.

Tylko nwm która lepsza, a wybrałem ze wszystkich chyba ciekawe i nienajgorsze pozycje:

Mysz:

A4TECH XGame Laser Oscar X747 Fire

Gigabyte GM-M6900V2

Geniux x g510

Zalezy mi by byl ten Multi shot myszce ( ze sie za 1 klikiem strzela np 2-3 razy ) czy jak to sie zwie, wbudowany czy mozliwosc zrobienia go przez makro. Nie chce v8/v7, z wygladu sa podobne, a moj kolega ma właśnie v8, niewygodnie w rece u mnie lezy.

Podkładka:

Steelseries Qck

Natec genesis gaming M55

Ozone Ground Level L lub Level XT

Qpad UC Small 3

Oczywiscie chcialbym, zeby myszka pasowala pod podkladke :P

Klawiatura

Natec Genesis Illuminated rx33

Gigabyte Force K3 Gaming

Thermaltake Amaru

Natec genesis r33

Modecom mc 8000 Volcano

Klawiatura o wysokim skoku, nie lubie niskiego, lepiej mi sie na nim pisze i gra + lepiej sie czysci. Mam obecnie taka stara o wysokim skoku, czysci sie banalnie, latwo sie wyciaga i wklada. I mam troche nowsza, ktorej nie uzywam, bo sie trudniej czysci, jak sie wyjmuje klawisze, to ząbki na które się je zaczepia potrafia sie wylamac, gumka ktora jest pod klawiszem po jakims czasie zaczyna sie odklejać, trudniej je wkłada sie. Oczywiscie to moze taka klawiatura akurat, nie wiem, mialem tylko 1 płaską! Klawiatura raczej bez zbytecznych dodatkow, typu makro, bo mi w niej to niepotrzebne, moze byc podstawka pod dlonie

Jestem otwarty również na inne propozycje klawiatur, podkładek i myszek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...