Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mieliście tak kiedyś? haha xd

oundBeretiv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mieliście tak kiedyś, że bijecie nexusa i naglę ktoś daje surrender i nagle wszyscy dają tak i przegrywamy? xD Ja właśnie tak miałem, biliśmy nexusa było już połowę hp i dałem surrender, myślałem, ze dadzą nie, a tutaj all dała tak, ja pier. xD nie żałuję, dobra ekipa była, dałem all do przyjaciół mecz bardzo dobry, moje odczucia co do owego meczu zaje. ubawiłęm się po jaja koleś z enemy takie żarty cisnął, że do tej pory się chichram jak durny. xD to jest pięknę w grach, nie sama wygrana a przyjemność z gry ;d

Opublikowano

Ja bym zreportował wszystkich i zwyzywał ich matki. Nie miałem tak nigdy, bo jak flejmie na tych nabów to siedzą cicho.

rowniez bym tak zrobil

@top

mialem tak gdy mialem w teamie 4 pierdolonych czechów

Opublikowano

Miałem tak na normalu ;c dla beki sam sobie surrender - pomyślały 4 osoby z mojego teamu

Od tamtej pory nie daje już tak, bo wolę nie "zrobić beki" niż przegrać przez takie coś jak wyżej xD

Opublikowano

ja tak gram z kolegami że wygrywamy grę we 4 i jakiś random z nami, pushujemy bejsa i dajemy surrender

zartuje, nie mam kolegow

Opublikowano

Grałem kiedyś premade 5, łatwa gra, zjechaliśmy ich, ale ponieważ poprosili o wygraną, bo komuś z nich brakowało IP, to poddaliśmy się.

Opublikowano

hmm... jeszcze gdy chodziłem do podstawówki to był tam taki Paweł i ja jechałem na rowerze i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody o w po drodze do domu już do domu pojechałem.

Opublikowano

Miałem tak na normalu ;c dla beki sam sobie surrender - pomyślały 4 osoby z mojego teamu

Od tamtej pory nie daje już tak, bo wolę nie "zrobić beki" niż przegrać przez takie coś jak wyżej xD

No tak samo jak ja, również JA dałęm surrender xD

Opublikowano
Witaj oundBeretiv!

Haha:D Dokładnie wiem o co chodzi. Miałem identyczną sytuację parę tygodni temu kiedy grałem teamowy ranked ze znajomymi. Scenariusz identyczny, po wygranym TF niszczymy nexus a tu patrze kumpel surrender wcisnął, oczywiście dla śmiechu wcisnąłem "Yes" jako drugi, po czym reszta też potwierdziła. Zabrakło chyba z 200hp na nexusie i porażka:D

Jedna z lepszych gier jakie grałem od dłuższego czasu...dawno się tak nie uśmiałem. Ciesze się że miałeś możliwości uczestniczyć w podobnej:)

Życzę Ci powodzenia w grze oraz udanego dnia :)

Pozdrawiam / Kind Regards

mati3126

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...