Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przerabianie spakowanego Clienta ! Pomocy

bieri1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak w temacie potrzebowałbym aby mi ktoś przerobił clienta Wono 2.43 http://wono.ddns.net/wono/index.php?subtopic=downloads albo chociaż jakiś mini poradnik. Bardzo bym tego potrzebował bo nie umiem inaczej scrakować elfbota. Gdy próbowałem scrakować przez ElfBotNG.4.5.4 Final Crack by EvOlUtIoN wyskakuje błąd : Selected tibia version is incorrect. Bot działa ale tylko wersja trial przez co bot działa tylko godzinę a potem się wyłącza :(

Dodam, że jest to client pod Tibie 8.54 więc niby wszystko powinno być okey a jednak ...

Opublikowano

Zrobiłem wszystko tak jak na tym poradniku. Bot normalnie działa lecz licencja nadal wyskakuje przez co bot działa jedynie 1/2h przez 3 dni i tylko crack może mi pomóc. Niestety crack pewnie nie działa na spakowanego clienta Wono. 

Opublikowano

Tak tylko jak byś mógł podać innego craka + poradnik to było by miodzio. Bo tego ElfBotNG.4.5.4 Final Crack by EvOlUtIoN trzeba crakować zawsze przy włączaniu Tibi. 

Opublikowano

Witam. Jak w temacie potrzebowałbym aby mi ktoś przerobił clienta Wono 2.43 http://wono.ddns.net/wono/index.php?subtopic=downloads albo chociaż jakiś mini poradnik. Bardzo bym tego potrzebował bo nie umiem inaczej scrakować elfbota. Gdy próbowałem scrakować przez ElfBotNG.4.5.4 Final Crack by EvOlUtIoN wyskakuje błąd : Selected tibia version is incorrect. Bot działa ale tylko wersja trial przez co bot działa tylko godzinę a potem się wyłącza :(

Dodam, że jest to client pod Tibie 8.54 więc niby wszystko powinno być okey a jednak ...

bo ten k***a crack - ElfBotNG.4.5.4 Final Crack by EvOlUtIoN 

jest pod elfbota do tibii 8.6 .,...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...