Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuję Beta Testerów] Yirumas

Yirumas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Z uwagi na zmianę struktury działów dotyczących TeamSpeaka, pozwolę sobię zamieścić info tutaj, mam nadzieję, że regulamin nie zostanie złamany.

Po moich przygodach kiedyś z PokeBOTem, potem JTSem i w końcu z płatnym mbotem doszedłem do wniosku, że warto stworzyć coś nowego, co będzie w końcu działało tak jak JA CHCE, a nie jak narzucił programista. Wziąłem się więc do roboty i mam w opracowaniu Bota Serwerowego w fazie alphy.

Po co to piszę tutaj? Bo już niedługo planuję wypuścić betę i potrzebuję Waszego Wsparcia, a właściwie osób, które pomogą mi testować Bocika.

Większość funkcji bota to:

- połkowanie kanałów administracyjnych (dowolna ilość kanałów, dowolna liczba podpiętych rang)
- liczba osób online w nazwie serwera(RealTime)
- informacje o statusie członków administracji(RealTime)
- aktualizowany kanał dostepnych rang serwerowych dla użytkowników(okresowo)
- limit ikonek na użytkownika(RealTime)
- ochrona nagrywania, afk, mute, idle time (RealTime)

-ochrona nazw i posiadania numerków strefa prywatna (RealTime)
- statystyki każdego użytkownika na serwerze(czas spędzony przez ostatnie 24h/3dni/7dni/30dni (RealTime)
- statystyki Administratorów i generowanie wykresów do Excela
- zakładanie kanałów prywatnych i vip przez bota
- przenoszenie kanałów między strefami i opinanie w odpowiednie permisje
- odnajdowanie usera, przenoszenie usera na kanał
- przenoszenie wszystkich z kanału na inny kanał
- komenda zwołująca zebranie dla adminów, przenosząca na kanał zebrania
-aktualizująca się lista administracji (RealTime)
- selekcja kanałów prywatnych na podstawie daty bądź średniej aktywności
- w razie nieobecności administracji możliwość nadawania ikonek przez bota na centrum
- przenoszenie wybranych grup po zalogowaniu
-wiadomość powitalna i ogłoszenia okresowe
– rejestracja po ustalonym czasie zalogowania(nie trzeba odwiedzać Centrum Pomocy)

Osoby, które chciały by spróbować swoich sił przy testowaniu Bota zapraszam do kontaktu na [email protected]

WAŻNE!!!
Beta testem nie dostanie plików bota, które piszę, będzie to możliwość testów poprzed zdalny restart i konfigurację bota przez www lub plik ftp, gdzie jedyne co będziecie mogli edytować to plik konfiguracyjny.

Przewiduję do 20 testerów, a po zakończonym wydaniu wersji stabilnej możemy pomyśleć o współpracy  ;)

Zapraszam

@ [email protected]

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Nie polecam tego pana i nie zalecam stycznosci z jego "pracami".

Ten oto delikwent jest zwykłym prostakiem i moge od siebie dodac ze chyba nie do konca dobrze wychowany.

=-= edit =-=

Shisha1, w 10 Gru 2014 - 16:40, powiedział:snapback.png

Ten oto delikwent jest zwykłym prostakiem i moge od siebie dodac ze chyba nie do konca dobrze wychowany.

Zastanawiam się czasami po co ty Shisha się poniżasz. Tyle razy udowodniłem na tym forum, że działasz na szkodę userów i właścicieli TSów, a ty nadal się nie nauczyłeś. Tak jak pisałem wyżej: Jeśli boicie się, że ktoś będzie miał to co wy, bo ja im to dam to WASZ PROBLEM.

-- Zastanawie mnie co ty masz mi do udowodniena w dzialaniu na szkode innych serwerow skoro smialo mogle sie przyznac ze doprowadzilem do zniszczenia wielu projektow lecz nie siedze w tym od prawie roku a ty wciskasz mi oczywiste fakty jako odkrycie twojego zycia.

Opublikowano

Jakieś dowody?

Bo jestem chętny na test, o ile mam do czynienia z ogarniętą osobą.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Większość funkcji zabrana bądź też pożyczona z JTS3,mbota.

Czy będzie to płatne?

Klaas. Każda funkcja w moim bocie jest napisana według autorskiego pomysłu. Owszem, możesz napisać, że ukradłem z JTSa przenoszenie na AFK... HAHAHA kupa śmiechu.

Wspomnę twoją wypowiedź na gg: "Odkodowałem mbota na swoje potrzeby(...) Oddałem go tylko 3 serwerom."

Podsumowując: Nie mierz ludzi swoją miarą, jesteś złodziejem i sprzedajesz kod Adamsa? Twój Problem, jemu będziesz się tłumaczył.

Pomysl na bota sciagniety od xxx. Bedziesz kiedys sprzedawal takiego bota lub wrzucal do internetu?

Tak jak wyżej. Funkcje takie jak Poke, afk itd. nie są czyjeś. Czyjaś jest ich implementacja, a ja piszę bota pod swoje myślenie i w.w. boty mi nie odpowiadają. Poza tym posiadam na tym etapie prac funkcje, których nie ma w żadnym znanym bocie, którego KTOKOLWIEK gdzieś udostępnił.

Zastanawiam się czasami po co ty Shisha się poniżasz. Tyle razy udowodniłem na tym forum, że działasz na szkodę userów i właścicieli TSów, a ty nadal się nie nauczyłeś. Tak jak pisałem wyżej: Jeśli boicie się, że ktoś będzie miał to co wy, bo ja im to dam to WASZ PROBLEM.

Jakieś dowody?

Bo jestem chętny na test, o ile mam do czynienia z ogarniętą osobą.

Kolego, jeśli mogę tak do Ciebie mówić. Z każdym beta testerem podpisuję umowę o współpracę, gdzie są jasno opisane warunki. Także masz gwarancję, że wszystko będzie ok.

Szkoda, że niektórych zazdrość zżera jak widzą, że ktoś coś udostępnia. Tak samo było z MusicBotem. Wielka tajemnica, a tu nagle 12 latek ją zdradza i wielkie hejty.

Ogaru troche moi drodzy!

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

Opublikowano

Jak najbardziej tak. Na stronie

http://TeamSpeakOnline.pl

masz info o bocie, wymaganiach i funkcjach, ktore na już mogę dać. Teraz z jednym tsem testuje około 15 juz gotowych funkcji jak przejda dostanie je reszta.

Na chwilę obecną mam 7 chętnych serwerów, z czego 3 już są wdrożone.

Przypominam, że beta jest bezpłatna a później możemy pomyśleć o współpracy obustronnej.

edit:

PRzypominam, że nadal mam kilka wakatów do testów. Jeśli chcecie wziąć udział w testach nowego lepszego bota zapraszam. Dzięki Wam załatam wszystkie błedy i bot bedzie dużo bardziej stabilny.

Co się zmieniło od napisania postu.

1. Bot serwerowy dla betatesterów, którzy przyłożą się do rozwoju projektu będzie po zakończeniu bety bezpłatny.

2. Skrypt jest nadal umieszczany na moich serwerach, a dane każdego serwera są odpowiednio izolowane i uruchamiane na osobnym IP.

3. Nadal Beta jak i wersja stabilna będzie dostępna TYLKO i wyłącznie dla serwerów legalnych. Publiki na NPL są od razu odrzucane. Czemu? Umieszczam swoje skrypty tylko na konkretnych i podchodzących do usera z szacunkiem serwerach. Jak ktoś robi nielegalnego publika, bo nie stać go na licencję to może skorzystać z JTSa.

4. Moim głównym wymaganiem jest zawieranie w nazwie "[TeamSpeakOnline.pl]". Czemu, bo jak na razie bot jest darmowy, mało znany i przede wszystkim w wielu przypadkach za free w ramach współpracy.

Jeśli ktoś ma jakieś konkretne pytania zapraszam do kontaktu ew. pisania tutaj w temacie.

Kontakt:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@ref

Kontakt:

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...