Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uzyskaniem licencji

Argin™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już po raz 5... nie wiem czemu. Zmieniałem kilka razy stronę ts3. Powie mi ktoś co jest nie tak?

Adres www to xxx

treść maila:

** ATTENTION **

Your application for a Non-Profit License has been denied for the following reasons:

* There are issues with the website you provided. There may be a problem with one or more of the items listed below:

- You must provide a URL to an online, working website for your organization.

- The website must have content and demonstrate community activity. Creating a website for the sole purpose of acquiring an NPL is not permitted.

- 'Under Construction' websites are not permitted.

- If content on your website requires login to access, provide us with a temporary username and password to review the website.

- Free web or community pages (e.g. yahoo.com, gmx.de, facebook.com, laposte.net, orange.fr, seznam.cz, interia.eu, etc.) are not permitted.

To protect your privacy, we do NOT retain denied applications. Therefore, if you wish to correct the above problems, you must reapply by visiting the following url:

http://npl.teamspeakusa.com/

After we receive your new application, it will be reviewed by a member of our staff, typically within two business days.

Thank you.

Opublikowano

Tak jak kolega do góry napisał dla publicznych tsów jest licencja AAL

Jak chcesz npl to usuń ze strony treść typu

Zapraszamy ponownie na nasz darmowy dla wszystkich serwer głosowych.
Opublikowano

Po 1 usuń treści ze strony www o tym, że serwer ts3 jest publiczny, darmowy, bezpieczny itp. Zamieść informacje, że serwer jest klanowy. Po 2 na twojej stronie musi być ruch, najlepiej uruchom system komentarzy, bądź forum na którym będą pisać inni użytkownicy, po 3 (nie znam się zbytnio na tym) piszą w liście do Ciebie, że strona jest DARMOWA. Nie wiem czy to prawda, ale takie są ich źródła 

''   - Bezpłatne strony społecznościowe (np yahoo.com, gmx.de, facebook.com, laposte.net, orange.fr, seznam.cz, interia.eu, itp) nie są dozwolone.''
Opublikowano

Po 1 usuń treści ze strony www o tym, że serwer ts3 jest publiczny, darmowy, bezpieczny itp. Zamieść informacje, że serwer jest klanowy. Po 2 na twojej stronie musi być ruch, najlepiej uruchom system komentarzy, bądź forum na którym będą pisać inni użytkownicy, po 3 (nie znam się zbytnio na tym) piszą w liście do Ciebie, że strona jest DARMOWA. Nie wiem czy to prawda, ale takie są ich źródła 

''   - Bezpłatne strony społecznościowe (np yahoo.com, gmx.de, facebook.com, laposte.net, orange.fr, seznam.cz, interia.eu, itp) nie są dozwolone.''

4. strona nie może być sub-domeną

5. nie może być linków wychodzących za stronę wszedłem i już zobaczyłem jeden..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To już koniec darmowych licencji, coraz miej rozdają a jak już dadzą to zabiorą po tygodniu....

qs4J0Fl.png

Opublikowano

Trudno jest uzyskać licencję. No, ale cóż dla odważnych świat należy nie poddam się i będę dalej próbował. Dziękuję serdecznie wszystkim za pomoc. Każdy kto dodał posta w tym temacie otrzymuje symbolicznego "lajka" ; p.

Proszę moderatora o zamknięcie tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...