Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiany w dżungli, nerf WW, czapka dla barona

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WW jeszcze rozumiem ale po co Luciana ruszali? I tak dostał kilka porządnych nerfów już wcześniej. Teraz to będzie useless.

I powinni osłabić czerwony item zamiast tak porządnie samo ulti WW...

Opublikowano

Ciekawe czy pojawi się jakaś zmiana dot. robienia dragona Pantheonem solo na 1 lvlu :)

736181470940422997756.png

Opublikowano

Dodali przedmioty, po czym nerfią postać, która i tak nie była jedna z najlepszych do picku : >

W smoku powinni zmienić, że jego skilli nie da się zablokować, ale znając RITO pewnie usuną block Panth.

3183514217139531243468.png
Opublikowano

Dodali przedmioty, po czym nerfią postać, która i tak nie była jedna z najlepszych do picku : >

W smoku powinni zmienić, że jego skilli nie da się zablokować, ale znając RITO pewnie usuną block Panth.

Dokładnie, kompletna głupota. Ten czerwony item zniszczył WW bo i tak był nerfiony wcześniej.

Opublikowano

ta, taki gówniany nerf na ww i wszyscy zawodoleni nie wiadomo dlaczego xD przecież to nic nie zmieni, powinni zrobić że np. hit on effect applies 2 albo 3 times, może to by coś zmieniło. 

Opublikowano

Wielki mi nerf WW, zmniejszyli mu czas trwania W do 6 sekund a obrażenia z R do 200/275/300 ale w zamian większy life steal ma bo 35% z 30% Więc WW nawet tego nie odczuje mocno.

Opublikowano

Szkoda, że ww znerfiony, miałem nim 11 rankedów wygranych z rzedu, ale może zdążę nim mastera wbić przed nerfem

WW dalej silny będzie, bo fakt faktem ma niewielkiego nerfa ale dostał większy life steal, więc tym większe survival w jungli na początku mieć będzie.

Opublikowano

WW dalej silny będzie, bo fakt faktem ma niewielkiego nerfa ale dostał większy life steal, więc tym większe survival w jungli na początku mieć będzie.

Jakie survi w jungli jak ten lifesteal jest tylko na ulcie xD

@top, ww nadal bedzie ok. Czapka dla barona fajna :D wtf lucian

1367591241-U459639.png

Opublikowano

@OVERWERK

Na 1 już? Na 3 to słyszałem, no ale... :P. Jak luciana tak mocno znerfili to jaki adc wejdzie po nim do mety?

Na 1 nie jest zbyt opłacalne, bo musisz mieć full runki pod atk. spd. i zacząć z daggerem ;)

736181470940422997756.png

Opublikowano

Teraz dopiero ludzie zauważyli mojego maina szkoda nerfów, bo tak na prawdę jakbyście mieli mózg to byście kupowali cleanse i taki ww wam może naskoczyć w sumie zwiększony lifesteal umacnia go jeszcze bardziej a dmg z ulta nie będzie tak bardzo odczuwalny :P Niech lepiej zajmą się pantheonem który potrafil robić smoka na 2 lvlu nie tracac hp.

@Edit

Popieram up lucian niedługo będzie totalnym gównem pasywa bezsensownie zmieniana max co mogliby zaoferować to nerf luciana w late a buff w early wyszło by to na lepiej ;p

Opublikowano

Miałem do końca roku kupić Lucka, ale chyba skuszę się ku Jaycowi. Fakt faktem Lucek to niezła postać, ale po tym nerfie jedynie do czego pewnie się będzie nadawać to albo na boty, albo do kolejnej powieści. "Czarne konie"

Opublikowano

Dobrze, że ruszyli Lucian, według mnie nadal był za silny. Co do WW, myślę, że nadal można nim grać, ale już nie zabijesz takiego Mundo na combo.

Wie ktoś może czy będzie śnieżny SR, czy dodali tylko tę czapkę dla Nashora?

Opublikowano

Dobrze, że ruszyli Lucian, według mnie nadal był za silny. Co do WW, myślę, że nadal można nim grać, ale już nie zabijesz takiego Mundo na combo.

Wie ktoś może czy będzie śnieżny SR, czy dodali tylko tę czapkę dla Nashora?

Ostatni raz śnieżne SR dali w 2011 z tego co internety mówią. Wątpię by mieli dać, choć było by miło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...