Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nvidia geforce 9800gt 1gb

r3k7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej, mam na sprzedaż kartę graficzną nvidia geforce 9800gt 1gb.  karta w stanie właściwie idealnym (przed wysyłką lub odbiorem mogę dodatkowo przeczyścić sprężonym powietrzem), używana przeze mnie rok bez żadnego problemu, działał na niej lol, cs go i fc3, jednak w lola grałem na niskich ustawieniach ze względu na słaby procesor; ale myślę że z dobrym procesorem będzie stałe 60fps na max. (tylko tak zakładam.) w fc3 grał kolega z identyczną grafiką ale dobrym prockiem.

można się ze mną skontaktować przez pw na forum, mogę podać nr telefonu jeśli komuś zależy

wolę, aby transakcja wyglądała tak: otrzymuję przelew na konto i wysyłam paczkę. jeśli ktoś chce allegro, myślę że nie będzie problemu, ale wtedy miłoby było dostać te dodatkowe kilka zł na opłaty za wystawienie itd.

karta wygląda jak na tym zdj. jeśli ktoś chce zdj zrobione samodzielnie będę w stanie je wykonać jutro, ponieważ właśnie do jutra jest pożyczona koledze (jebła mu główna grafika) 

co jeszcze, myślę, że cena to około 80zł do negocjacji (to cena bez wysyłki)

możność osobistego odbioru na terenie puław lub okolic

mogę wymienić z dopłatą z mojej strony lub bez niej (do ustalenia) w zamian za jakieś ramy ddr3 albo jakąś płytę główną am3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...