Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skill

KoxerHardcore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, gdzie sie podział dawny skill w darkorbit u graczy? to ja mam full lf4 ale bez havo, a gniote najlepszych na serwerze? no, Foxxowi żylete tylko zostawiłem, no ale co sie dzieje, taki klan jak HLS w grupie tacy mocni, ale jak jest ich mniej niż 3 to nie wiedzą gdzie się podziać, ja cisnę pierwsza 20 bez havocków, powiedzcie mi, czy to wina tego że ja jestem taki dobry, czy to że oni nie mają skilla?

Opublikowano

nie naśmiewaj sie, napisałem szczerze, jest jeszcze wielu graczy ktorym tylko zylety zostawiam, ale spytalem szczerze, więc chyba?...  max hity jakie ja moglem zobaczyc to bylo 94k, więc chciałem zapytać

Opublikowano

Jak patrze na wszystkie twoje posty to stwierdzam że w każdym się przechwalasz.

We wcześniejszym temacie napisałeś że masz 45 lf-4 (nie wiem kogo to obchodzi ale dobra)

W tym piszesz że każdego ubijasz.

A pytanie tego tematu nie ma sensu. "Gdzie się podział skill graczy darkorbit?" Pojechał na wakacje -_-

Opublikowano

Pogratulować autorowi postu... kogo to obchodzi, że masz full lf4? Kogo obchodzi, że "dajesz radę" Top 20 (jak dla mnie brakuje dwóch zer <2000>)? Kogo obchodzi Twoje smutne życie?

371007.gif

Opublikowano

co Ci tu nauka da? klikniesz na niego ctrl, on na Ciebie i przegrales bo ma lepsze eq, wiec nie ma tu nauki tylko wiecej farmienia ;p

Opublikowano

co Ci tu nauka da? klikniesz na niego ctrl, on na Ciebie i przegrales bo ma lepsze eq, wiec nie ma tu nauki tylko wiecej farmienia ;p

taak smart przedmioty z HT itp itd pld dmg:) Brovar mniam:) Bum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...