Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką postać wybrać jeśli kupuje pacca i która będzie najlepiej profitować ?

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupując pacca będe miał w zamyśle profitować nią i teraz jaką profesje najbardziej polecacie żeby ustawić bota i żeby postać profitowała, myślałem nad knightem albo palladynem ale może mi pomożecie, nie wykluczam maga ani druida , po prostu tamte pierwsze dwie wydają mi sie najbardziej korzystne pod zarobek ale słucham waszych opini,

Będą plusy !

Opublikowano

Wszystko zależy od skryptów, jeżeli masz dobrze zrobiony skrypt to magiem wyciągniesz dużo większy zysk niż na np. kinie. Co do podstawowych skryptów które widziałem to wydaje mi się, że najlepszą opcją będzie palek biorąc pod uwagę:

---- Tanie royal speary [25gp/ea]

---- Praktycznie nie potrzebuje potionków do expa [na dragach czy GS wystarczy utura]

---- Dużo capa i możliwośc "zwiększenia" jego nośności poprzez wyrzucenie zbędnych spearów.

Efekty jednego dnia wolnego od pracy :

lWxix4K.png

Chcesz wspomóc produkcję tego bota? Masz doświadczenie w programowaniu modułów, tworzeniu GUI czy skryptowaniu [C#]?

napisz na pw : http://www.mpcforum.pl/user/1285262-bleblable/

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngbleblable

tylko w sumie bot nie wyrzuci spearów i potem je zbierze xD.

Polecam tak: Palladyn jeśli masz już 90+ ( cemetery -1 siedzisz przez miesiąc, a potem move na coś lepszego )

Knight: ( w sumie możesz spróbować szczęscia tydzień pobocić aby zdobyć voodoo doll ( u mnie 300k/each )

jeśli nie będziesz mieć tego to pewnie 1kk zrobisz tym knightem i i innymi charami.

Zależnie od silków:

MS'em bocić na Ice Golemach/Crystal spiderach. Profit na 100% ( duży, bo ponoć 300k z nocki 15h) - widziałem na forumku windbota

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...