Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IP.

dzk123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Oczywiście kazdy wie, ze teraz ludzie z CS 1.6 przeniesli sie na GO, ale osoba, ktora ma slabe pc no raczje nie przejdzie. Tym bardziej osoba, ktora jest teraz w miare ogarnieta w ta gre dostanie bana -.-.. i na wiekszosci serwerow dostaniesz bana chociaz za nic. No i teraz pytanie do was - jak zmienic ip? dostawca internetu mowil, ze mam sie przez jakies inne łącze łączyć czy coś, ale kompletnie nie wiem o co chodzi. Też używałem programów, ale wysokie pingi i w ogóle. Pomoże ktoś? Dostawca nie moze zmienic tak ip, bo jest to zabronione czy cos. Oczywiscie osoba, ktora najwiecej pomoze na pewno bedzie przeze mnie obdarzona czym badz.

c20fue.jpg

Opublikowano

Masz stałe czy dynamiczne ip? Dostawca internetu w każdej chwili może zmienić Ci ip. W przypadku dynamicznego powinno się samo zmieniać co jakiś czas, a w przypadku stałego będziesz musiał zabulić za inny adres.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...