Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TM2

czaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TECHNICZNY MINECRAFT

Edycja 2

TM2.png?_subject_uid=356053143&w=AABKyZT

1385304711-U691595.pngTyp serwera: : modowany

1385304711-U691595.pngRodzaj serwera: : Dedykowany

1385304711-U691595.pngSloty: 15 z możliwością zwiększenia

1385304711-U691595.pngIp: techniczny.fhmc.pl

1385304711-U691595.pngPotwory: tak

1385304711-U691595.pngZwierzęta: tak

1385304711-U691595.pngPvP: tak

1385304711-U691595.pngPremium: nie

1385304711-U691595.pngNether: tak

1385304711-U691595.pngBialaLista: nie

1385305608-U691595.png

czaman - Właściciel

1385305665-U691595.png

Podstawowe: AuthMe, WE, WG, Essentials, PEX...

1385305694-U691595.png

Serwer stworzony z myślą o ludziach, którzy potrafią docenić dobrą zabawę, oparty na własnej technicznej paczce modów. U nas nie ma miejsca dla noobów, hejterów itp. Doceniamy tylko prawdziwych graczy, którzy umieją współpracować, dla nas liczy się zabawa na wysokim poziomie. Wszyscy gracze są równi, brak administracji, nie rozdajemy itemów, gracze są zdani sami na siebie, nie ma sklepów, zarabiania i innych idiotycznych rzeczy, które dla większości graczy już się znudziły. Brak zbędnego wielkiego regulaminu, który i tak w 90% nie jest przestrzegany. Rozsądek przede wszystkim. Spawn ograniczony do minimum, nie musisz biegać i szukać godzinami wyjścia. Jeśli tworzysz serie na YouTube, nagrywaj ją u nas na modach technicznych.

Aby wejść na serwer należy pobrać launcher naszej strony WWW. Ewentualne nowinki będą pojawiały się systematycznie na kanale YT właściciela serwera oraz na stronie serwerowej. Jeśli nie wiesz jaki kanał - wystarczy trochę pomyśleć ;). Zapamiętaj nasze IP:

Połącz się z nami: TECHNICZNY.FHMC.PL

oficjalna strona serwera: www.techniczny.fibercraft.pl

Generator by @KashtanPL

Opublikowano

Pierwsza rzecz zmień javę na 7 jeśli masz zainstalowaną 8kę. Serw chodzi non stop ludzie grają na paczce modów z linku i jest ok. Ewentualnie uruchom w trakcie ładowania konsolę launchera i sprawdź jaki błąd masz.

Opublikowano

Czemu ser wer off ??

Opublikowano

Ogólna informacja dla osób niezbyt rozgarniętych:

1. Nie odpowiadam na pytania poprzez forum MPC - od tego jest skrzynka mailowa.

2. Jeśli czegoś nie wiesz odwiedzaj stronę serwera, jeśli wciąż mimo to masz problemy patrz pkt.1

3. Nie umiesz uruchomić gry patrz punkt 1 lub 2 (ewentualnie uruchom konsolę i sprawdź jaki masz błąd)

4. W trakcie gry nie pytaj co jak się robi - nie jestem chodzącą encyklopedią masz od tego stronę serwera, google, YT, wiki

5. Masz lagi? Zastanów się nad zmianą komputera to MODY tu nie wystarczy 2GB ramu i procesor z epoki kamienia łupanego.

6. Masz dobry sprzęt i lagi? Ogarnij śmietnisko na komputerze - SERWER NIE LAGUJE to twoja maszyna 

7. Umiesz czytać? Podstawy masz na spawnie.

8. Jeśli nie przeczytałeś w/w punktów pamiętaj, że zostaniesz zignorowany bądź zbanowany.

Opublikowano

Sloty 15 -

Launcher nie działa -

Strona gotowiec -

Zero administracji -

Lipny generator prezentacji -

Brak screenow -

15 slotów i 1gb RAM i mody... Brawo lagi jak nie wiem...

Podsumowanie? Wszystko na gotowcach... Nie polecam. Gdyby jeszcze chociaż launcher był autorski... Ale nie... Oczywiście gotowiec...

P.s zainwestuj w inny hosting jak chcesz mieć mody...

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

1. Gredier pusty jesteś.

2. Launcher działa - jak nie umiesz włączyć to siedź na skyblocku

3. Strona gotowiec bo po co mam się spuszczać nad czymś na co mało kto wchodzi 

4. Zero administracji opisane w publikacji - jeśli nie umiesz czytać to wracaj do punktu 2

5. Nie osraj się z generatorem bo dla mnie nie to się liczy

6. Screeny czego niby mają być - biomów? Wejdź na wiki i masz screeny jak generatory świata wyglądają

7. Nigdy cię u nas nie było a 1GB to masz u siebie w komputerze dlatego na skyblocka ci wystarcza

8. Nie zaprzeczam na gotowcach i nie wstydzę się tego, polecam pograć gdyż sam jesteś zbyt płytki do modów - AUTORSKI czym się szczycić jak autorskich jest mało co wszędzie przeróbki

9. Nie mam po co inwestować siedzę na tym hostingu od 3 lat i nikomu nie przeszkadza

Opublikowano

@czaman haha

Znasz się wgl na konfiguracji modów, pluginow , serwera ?

Zero administracji dlatego, że jesteś tylko ty haha... Good server bro...

Launcher nie działa a 1 GB RAM masz bo ja to wiem ;) 15 slot Noe wypali tym bardziej, że to kolejny nudny survival postawiony na gotowcach z administracja która przy pierwszym ataku nie będzie wiedziała co zrobić...

A ps. Możecie tam sobie dac OPA nie zabezpieczoną komenda kto zna ten sobie da . możecie nawet tam używać /say, /me ... Zabezpieczenia poziom hard. Najlepiej najpierw uzbieraj administracje. Co do skyblocka jest ciekawszy od tych nudnych survivali i gildii co, co tydzień powstaje kolejny. Screeny biomow? Ale głupi właściciel... Screeny mapy a dokładnie spawnu, sklepów itd... Powodzenia w edycji prezentacji by przyciągnęła oko...

P,s

Tak wygląda np ładna prezentacja

http://www.mpcforum.pl/topic/1325490-myhard/

P.s 2

Nie przyciagniesz graczy wyzywajac ich (i to publicznie za to tez ci grozi kodeks karny ;) ) od pustych etc.

Opublikowano

haha? tylko tyle hejerze. Już na DG byłeś i jesteś lewy.

Jestem tylko ja bo mi nikogo nie potrzeba i gówno wiesz, tak jak ci pisałem 1GB to masz w komputerze. Jara cię więcej niż 100 slotów, tyle zrobić to nie problem. Podniecają cię cyferki a i tak nic więcej na ten temat nie wiesz. Wiedzę masz i pojęcie takie samo jak twój komputer z biedronki. 

Jesteś na tyle słaba sztuka, że wypisujesz co ci się widzi a nawet nie przeczytałeś prezentacji. Tutaj nie ma sklepów i porypanego spawna, nie grają tu rumuni i przygłupy jak na SB u was, gdzie potraficie tylko mutować i banować. Już ktoś wam pisał, że nastawiliście się tylko na hajs. Wali mnie ładna prezentacja wolę długo istnieć z ogarniętymi ludźmi w grze. Zobaczymy ile pociągnie czasu to badziewie które wkleiłeś w poście.

Graczy nie wyzywam i nigdy tego nie robiłem, co do CB to jednak prawdą jest iż jesteś tak pusty jak to okazywałeś na TS'ie publicznie wyzywając ludzi.

PS Ciekawe od kiedy to nędzny SkyBlock z nową edycją co 30dni jest lepszy od serwera modowanego, aaaa no rzeczywiście przecież tam nic skomplikowanego nie ma. Najbardziej skomplikowany jest spawn i sklepy bo więcej nikt nie umie zrobić, poza banowaniem i mutowaniem.

Opublikowano

My na hajs? Kto ci to pisał? ty? Haha robimy serwer s pasji... A zaraz zglosze twój serwer do eula o sprzedaż itemow. Tyle na temat

Jak widzicie właściciel ma max 15 lat. (Znam go ) także nie polecam raz jeszcze. Dodatkowo właściciel się nie stara by przyciągnąć graczy. A ten launcher to sprawdź bo nie jestem pierwszą osobą której nie działa on... I nie jestem hejterem oceniam to co widzę. To jest MPC przygotuj się na krytykę.

P.s nowa edycja co 30 dni? Ty głupi jesteś ;) wprowadz coś oryginalnego na ten serwer...

Tak masz max 2 GB RAM niech ci będzie innej oferty tam nie widzę na 15 slotów.

Po to mam administracje by banowali za reklamy, mutowali za wyzwiska i spam

Opublikowano

W takim razie oceń Technic Launcher i ich twórców oraz ich stronę do której jest dodana paczka modów. Nie moja wina, że nie umiesz czegoś uruchomić. Twoja krytyka wcale na mnie nie ma wpływu. Po co mam wprowadzać coś oryginalnego skoro zależy mi na tych graczach których mam a jeśli wejdzie ktoś nowy to bardzo fajnie, ważne żeby byli to ogarnięci ludzie a nie tacy którzy co 2 min wołają admina bo kilofa nie potrafią zrobić. 

Slotów mogę przydzielić ile chcę więc na nic zdają się twoje poszukiwania, ewentualnie jeśli spędzisz z hostem tyle czasu ile ja to możesz się wówczas wypowiedzieć a nie patrzeć na oferty dla serwerów takich jak twój.

Niestety widzisz ty musisz mieć administrację bo właśnie do ciebie trafiają ludzie aby reklamować się i wyzywać. Niestety u mnie tego nie było nigdy. Nie trafił się gracz który wchodził z reklamowaniem, wyzywać też nie ma kto kogo bo raczej są to ludzie na poziomie z rozumem.

Nie pisz mi tu, że mnie znasz bo mnie wcale nie znasz. A jak już coś to bardziej znam tego pana niż go.

Opublikowano

Na modach gra malo ludzi. Nikt się nie wyzywa ;) reklam tez nie ma jako tako. Mówię, że masz sprawdzić launcher to sprawdź.

P.s mam vps-a nie dedyka . Czytaj maszynę z linuxem gdzie wszystko sam instalowalem.

Nie mam zamiaru kłócić się z nastolatkiem tyle na tem temat ja już się wypowiedziałem.

Oby ci się udało zaufać ludziom i jednak zrekrutowac ludzi a wyjdzie z tego ciekawy projekt. Pomysl masz ale ludzi brak.

Powodzenia.

Opublikowano

Widzę, że troszkę zacząłeś myśleć więc prawda na modach gra mało ludzi bo w większości mało kto rozumie o co w ogóle chodzi. Przez serwer przewinęło mi się około 200-250 osób a zostało na dzień dzisiejszy na stałę tylko 12 osób.

Launchera nie muszę sprawdzać, codziennie gram na nim jak również tak jak w tym momencie 6 innych graczy. Launcher umieszczony na stronie pochodzi z oficjalnej strony technica.

BTW jeśli naprawdę tak bardzo chcesz wejść to polecam uruchomienie konsoli w launcherze i obserwowanie OCB bo to na 100% nie problem launchera tylko sprzętu ew oprogramowania - czyt Java 8 nie wspiera.

Opublikowano

@up 

to było obraźliwe -,-

Myślę i to zawsze zanim coś napisze.

@topic

Popróbuje bo chcę zobaczyć jak Ci to wyszło. Od sprzętu raczej nie bo laptop nie jest stary (kupiony w tym roku). A jak nie zadziała to sam napiszę jakiś launcher i wgram po prostu te mody co tam na liście są. Pozdrawiam :) 

Opublikowano

eeee, możecie przestać, po co w to piszecie, za raz się admin MPCForum przyczepi do spamu.

A tak moim zdaniem (Rzadko kto zauważa te 2 słowa -.-), serwer jest OK, lagi się od czasu zdarzają ale krótki i nikt z grających nie ma z tym problemu (przynajmniej wiecznego ), modów jest pełno, różnych, obciążających, wiec trzeba się liczyć z możliwościami komputera. Atmosfera jest OK, niektórzy przeklinają, niektórzy spamią, niektórzy wkurzają* zapominając o komendzie "/msg", ale ogólnie jest OK i jest zabawnie a o to tu chodzi. A w sprawie małych wizyt Adminów (jest 3 z tego jeden główny, jeden taki co się moim zdaniem się uczy i jeden którego nie widziałem od ostatniej edycji) w ogóle po co nam admini, oni mają pilnować by serwer stał a gracze byli w miarę zadowoleni i tyle, nie muszą nawet wchodzić na serwer. TO JEST SERWER, CZASAMI WYWALI CRACKA, LAGA, LUB COŚ GORSZEGO to nie SURVIVAL lub jakiś serwer angielskich bogaczy(w porównaniu do polaków) (bez urazy), CZASAMI NIMA ADMINA, ALE TO GRACZE MAJĄ SOBIE POMAGAĆ NAWZAJEM I SE RADZIĆ. Ja tyle, zapraszam wszystkich czytających na nasz serwer na który każdy może wejść i razem z nami się pobawić, ja zawsze jak co pomogę póki mogę. A jeżeli się nie podoba to nie każe grać.

PS: Ilość slotów jest zadowalająca, "z możliwością zwiększenia"
PS2: Laucher jest nie autorski ale za to sprawdzony (dla wielu paczek/serwerów) i dobry

Opublikowano

no to pewna lipa... nie moge mieć javy 7 na moim kompie, :( szkoda...

Jakim cudem ??

Opublikowano

Nie może bo tata mu nie pozwala. A tak na serio to jak nie umiesz zainstalować Javy 7 to wujek google ci pomoże. Ewentualnie jak to niektórzy piszą "nie będę grał bo LUNCHER nie chce mi się pobierać"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...