Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL Exp bot

arbuzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dawno nie grałem w metina pl a że jest event na skarpetki to postanowiłem postawić exp bota i dropić. Jak teraz wygląda sprawa z banowaniem? Banują tylko jak ktoś zgłosi czy czy sprawdzają po logach czy coś? Mam zamiar korzystać z kamer moda.

Legenda
Opublikowano

Kamermod jest strasznie wykrywalny. Teraz bardzo łatwo o bana za oszustwa.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Ja tam wbiłem na kamerze 87lvl tylko na expbocie ani 1 lvl wbiłem ręcznie. Bana nie dostałem.

Jedynie jakiś czas temu na noob charze dostałem za fisz bota ,oczywiście z kamera.

A co do tych skarpetek to można tylko 5 dziennie oddawać więc uzbierasz 35 w 30-60 min i masz spokój na tydzień.

nic

Opublikowano

Bardziej mi chodzi o tworzenie nowych kont co chwilę i dropienie skarpet przenoszenie dropu / bonowania mixowania itemow i kasowac konto ;d

Opublikowano

Bardziej mi chodzi o tworzenie nowych kont co chwilę i dropienie skarpet przenoszenie dropu / bonowania mixowania itemow i kasowac konto ;d

Jeśli zrobisz dużo kont i każde na innym mailu to może się to udać, ale też nie wiadomo czy wszystkich kont po kolei nie sprawdzą...

Ten sposób jest nawet spoko, możesz wypróbować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...