Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka A4tech bloody v7 - UnRecoil

michalek751

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiem, że za pomocą jakiegoś programu właśnie z firmy a4tech (nie wiem czy załączonym do tej myszki, czy trzeba go kupić) da się o wiele zmniejszyć rozrzut. A jako, że szukam jakiejś niedrogiej myszki to pomyślałem o tej. I czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć szczegółowo jak to zrobić? Widziałem angielskie filmy na temat tego un-recoilu w myszce, ale mój angielski nie jest za dobry xD. Najlepiej gdyby ktoś podlinkował albo sam zrobił jakis poradnik do tego. Z góry dzięki ;)

Opublikowano

Kupujesz myszke a4tech bloody v7 .. pobierasz oprogramowanie ze strony producenta. I masz darmowe 1000 strzalow redukcji odrzutu a potem musisz zakupic licencje u dystrybutora (koszt 20$) lub znalezc w internecie jakas osobe co zalatwi taniej ( ja samemu moge zaoferowac odblokowanie w niskiej cenie tej ze myszki bez wychodzenia z domu).

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

@19patryk97

Teraz można bardzo łatwo znaleźć cracka do tej myszki ..

Sam mi chciałeś wcisnąć za 20 zł klucz wcześniej ale znalazłem sam cracka tylko nie wiedziałem zbytnio jak to zrobić. ( Teraz już wiem )

Lepiej poszukać na necie z kolegą ( będzie szybciej ) niż marnować hajs na kupowanie.

Trochę to głupie aby płacić ileś tam za myszkę i jeszcze za jakiś program. Typowe naciąganie..

Odnosząc się do tematu. @19patryk97 Sprzedaje chyba jeszcze makra więc pogadaj z nim o tym na pw :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...