Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze skinami

LeBronek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam od kilku dni problem ze skinami Minecraft :( Mianowicie po zmianie na minecraft.net,wchodząc na serwer widze zmiane ! Jednak inni gracze widza nadal starego skina ;/ Ma ktos na to rade ?

Opublikowano

Trzeba odczekać kilka godzin zanim skin się zmieni i reszta go widziała. (Pisze nawet na stronie przy zmienianiu skina)

Opublikowano

Mi się wydaję że są to błędy po stronie Mojang. Ty wystarczy że wgrasz skin reszta już zależy od Mojang. Ja przykładowo mam taki problem że własnego skina nie widzę a inni tak..

Opublikowano

Napisz do nich (Angielski wymagany). Spytaj się ich dlaczego inni nie widzą twojego skina. A na jakim servie grasz? Chyba że grasz na nie orginalnym launcherze a chcesz zmienić skina na minecraft.net. Jeśli tak to nawet nie próbuj bo i tak nie zadziała.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Albo to wina mojangu bo teraz jest tak często albo reszta twpich znajomych musi reloga zrobić ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...