Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer mod błąd

Takashino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , zainstalowałem sobie kamer moda 2012sf do elite mt2 logując się na potać postacie stoją bokiem \

6576914174380311204174.jpg

A na modzie 2011sf dodałem serwer do kamer moda i gdy się loguje to pisze ciągle że zostane połączony z serwerem

20141201-r0p-87kb.jpg

Proszę o pomoc w tej sprawie .

PS. Jeżeli zły dział proszę o przenieniesie tematu .

Opublikowano

Tak jak napisałem , na kamermodzie 2012sf postacie są bokiem i zbugowane gdy loguje się do gry . Co mam zrobić żeby tego nie było . A jak dodać mapy Elitemt2 do tego Kamer moda 2012sf.

Opublikowano

Mapy:

PLIK:

http://hostuje.net/file.php?id=1a623c3b57ea6242b8e4a871b3699b5c
SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/8eeae5b99791c767fdbdc4557184463ef20eacc7d0a06488d7ff78117917b041/analysis/1416413041/
Postać wbita w ziemię:

Jak instalujesz moda do pla, to z clienta serwera elite musisz przekopiować pliki index, patch5, bo inaczej się nie zalogujesz, a jak instalujesz moda do clienta serwera pl'a, to z clienta serwera musisz przekopiować pliki pc, pc2 i textureset, bo jak nie to będziesz miał postać wbitą w glebę i ciemny ekran. Najlepiej to robić w nowym folderze.

Opublikowano

Tak jak napisałem , na kamermodzie 2012sf postacie są bokiem i zbugowane gdy loguje się do gry . Co mam zrobić żeby tego nie było . A jak dodać mapy Elitemt2 do tego Kamer moda 2012sf.

Ja też napisałem - wklej moda do clienta Pandory jak nie zadziała na spatchowanym PL'u.

Opublikowano

Pobieram Klienta i zobaczymy czy coś to da :)

EDIT:

Ładnie działa wszystko tylko jest problem że nie widzę mobów na mapach oraz itemków w eq ,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...