Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udostępnianie CS:GO

ehpok3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie przy próbie wbicia na serwer pisze dołączanie do kolejki, chwile po mieli i wywala, Jakieś pomysły ?

Opublikowano

Na co mi taka odpowiedź, jak masz napisać coś głupiego to nie pisz, mam pieniędzy dużo więcej niż to "25" ale chciałem mu po prostu udostępnić,
Śmieszne, żeby użytkownik mający tyle postów, udzielił tak żałosnych wypowiedzi nie związanych z tematem.

Jak się nie znasz, to się nie odzywaj : )

Poczekam na odpowiedź kogoś bardziej wyrafinowanego i podchodzącego odpowiednio do tematu. 

Opublikowano

Tak, właśnie o to chodzi że tam występuje ten problem, wiem że turniejowych nie ma opcji grania, a na społeczności tak się właśnie dzieje, po prze logowaniu na moje konto steam wszystko jest ok.

Opublikowano

To nie była głupia odpowiedź. Zadałeś pytanie, a ja odpowiedziałem. Na udostępnionym nie da się grać uproszczonych ani turniejowych gier. Tak ciężko zrozumieć?

Opublikowano

Nie zmienia to faktu że na serwerach społeczności powinno dać się grać, dalej udzielasz odpowiedzi w ogóle nie związanych z tematem.

Opublikowano

Nie zmienia to faktu że na serwerach społeczności powinno dać się grać, dalej udzielasz odpowiedzi w ogóle nie związanych z tematem.

Będzie mógł grać na serverach publicznych(społecznościowych). Nie będzie mógł grać tylko turniejowych meczu ani za koniec mapy nie otrzyma dropu na udostępnionym cs go.

Rocky'ego się nie słuchaj bo pier***i same głupoty. Myśli, że ma MPCmobile, że zna się na wszystkim i może dużo.

Spróbuj zrobić nowe konto i udostępnij na tym nowym cs i zobacz, czy będziesz mógł grać.. Ostatnio czytałem, że ludzie narzekali na brak gry na publikach na udostępnionych.. Nie wiem czy jakiś update był czy co..

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...