Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trolle kalisty. Was też to spotyka?

KoMaR1911..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu mam same troll kalisty ja pickując vayne na bota pisze i go adc i pickuje pod koniec wybierania jakiś Moron pickuje kaliste nic nie psize a jak jest jakis teamfight po prostu przez polaczenie rzuca mną w teamfight gdzie padam wtf?!

@Edit co najdziwniejsze trafia mi się taka gra już 3 razy z rzedu...

kwwLI6C.png

Opublikowano

Jedynym rozwiązaniem jest zbanowanie tej postaci lub pick jej. Zawsze możesz wyjść z gry lub olać to i po prostu grać. Ludzie walą tego ulta, bo jest bekowy po prostu

Opublikowano

Może i ult jest bekowy ale to nie oznacza żeby k***a brać kaliste po to żeby gre trollowac a potem rito się dziwi że taki flame jest w tej grze bo jak się tworzy troll postacie to tak k***a bedzie nie chce mi się tak szczerze już grać w tą gre 3 grzy z rzedu przegrane przez troll kaliste zrobił 3/11 wyszedł z gry

mi się wydaje że są jakieś wyprzedaże na ebayu kont do lola bo typek ma gold IV a gra gorzej od bronzu 5 0 LP

kwwLI6C.png

Opublikowano

Nie moge zrozumieć jednego dlaczego 3 raz z rzedu? nie moge zagrać normalnej gry bo od 3 gier mam trolla kaliste.

Zagraj drafta i albo ją zbanujesz, albo poproś o bana dla Kalisty.

Opublikowano

Graj drafty i banuj Kalistę, dodatkowo jak jesteś first pickiem to chyba już na drafcie respectują pick order, choć nie wiem.

Po za tym jeśli Kalista Cie ultuje to Ty decydujesz czy skaczesz czy nie, więc ona sama sobie Tobą rzucić nie może

Opublikowano

Nie chcę tu nikogo obrażać, ale w większości to polacy trollują, a Kalista jest świetnym bohaterem do tego. :)

Może wyłączyć swojego członka drużyny na około 2-3 sekundy. Zagrałem na moim smurfie na EUNE (6 lvl) i już w pierwszej grze miałem takiego trolla, za to jak gram na Rosji (daaawno się przeniosłem) to jeszcze ani razu nie spotkałem takiego trolla - wręcz przeciwnie, jak gram na supporcie to Kalista zawsze ratuje mi życie ultując mnie i teleportuje się pod wieżę.

Opublikowano

Z ulta się sam wywalasz a nie ona Ciebie, poza tym nie musisz się z nią łączyć ...

Ojj musisz :) To Kalista decyduje a ten typ nie ma nic do gadania. Tak przynajmniej zauważyłem grając z botami i bot nie musiał akceptować bo wątpie by zrobili botom taką inteligencje jak akceptacja..

To samo miałem na ARAMie.  Miałem Kalistę i połączylem sie z Lux, która mnie wyzywała. Nie ma to jak odpalenie mojego ulta, gdy Lux próbowała ultować post-753872-0-08772000-1409490652.png

Opublikowano

1. Kalista nowy champion, na pewno nikt po kilku dniach nie będzie jej ogarniać perfekcyjnie!

2. Sam wybierasz kierunek gdzie Cię wyjebie!

3. Skoro nie akceptujesz to Twój problem! ;________;

Opublikowano

@LordeVasto no wlasnie....

A pozatym w jakims poscie napisales, ze riot tworzy troll postacie i sie dziwi, ze jest flame. To nie prawda, bo w docie od dawna sa postacie ktore moga kontrolowac sojusznikow i jakos nie ma flame'u. A pozatym o czym ja pisze, skoro to ty wybierasz miejsce w ktore lecisz a nie kalista

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Specjalista
Opublikowano

Nowa postać, nie potrafią grać, więc pickują, na normalach to ok, ale jak przegrywasz przez to rankeda to dupa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...