Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Diss] Missbulgaria vs TeNzHasztagiem

Missbułgaria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pokaze Ci twoje miejsce, takich punchy nie zlozysz nigdy,

W sumie nie zlozysz zadnych, a pchasz sie do bitwy?

Twoj tekst bedzie slaby, tak samo jak kazdy inny,

Chyba, ze zrobisz regres, w ogole bym sie nie zdziwil.

Chcesz nas pozjadac? Proboj, droga wolna, 

Wyjdziesz na impotenta, bo nie dojdziesz do konca.

Nawet jak oddam spontan, Ty bedziesz pisal miesiac,

Wygrana i tak jest moja, pogodz sie z tym kaleko.

Niby nie masz tu kolegow, a leci glos za glosem, 

Typy pierwszy raz w tym dziale, k***a ziomek no prosze.

Pewnie dalej bedziesz klamal i pisal mierne teksty, 

I dalej bedziesz myslal, ze jestes najlepszy.

Nie ma tu dla takich miejsca, wroc jak pocwiczysz,

Pewnie poziom bedzie ten sam, nie ma co sie dziwic.

Nie ma dla Ciebie nadzieji juz, koniec gry,

Moglem zaszpanowac angielskim, ale c**j z tym.

Chcesz napisac dobry diss? I tak bedzie slabo,

Szanse ze mna masz takie jak kadlubek na triatlon.

Pisales cos o Hitlerze, cos o Ssmanach,

Dzis to ja bede zbrodniarzem, a polegnie Bulgaria.

Sprawdzmy sie na punczach, zobaczmy co potrafisz,

Latwy dla mnie sprawdzian, wlasciwie forma zabawy.

Bo poziom masz w sumie jak dziecko #karzel,

Moze troche urosniesz, ale najpierw przyjmij prawde.

Opublikowano

Siema Hasztag pchać się ze mną w beef dobra decyzja? 
Mówiszże jestem słabychoć przegrałeś #hipokryzja 
Geneza głosów na mnieto jest prosta sprawa 
Promuję dział niszcząc takich jak Ty ziom #Ostatnia wyprawa 
Mów mi Samael ty chciałeś być dziś zbrodniarzem 
Jeśli chcesz wyjść z tego cało to musiałbyś być Łazarzem 
Ja pale Hasze i taguje ściany proszę 
Za me pancze nawet skąpy Molier tutaj sypnie groszem 
Jestem dość dobrylecz z gimbów hajsu nie kosze 
Hajs za reklamy musiałbym być ziom kokoszem 
Walka z narcyzem teraz ciężkie brzemię noszę 
Czas utopić tego łaka jakbym był dziś Hefajstosem 
Piszesz o tymże marzę o tymby was pozjadać 
Co to k***a za brednie jak można gówno do ust wkładać? 
W tym twoim tekście brakuje bracie gracji 
Elokwentnie ci przyznam masz poziom defekacji!.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

# cie zjadł i głos na niego.

@missbulgaria: drętwe rymy jak zawsze, do tego jakże nudne już w rapie porównanie do hefajstosa (NO K***A SERIO ONO JUŻ JEST OKLEPANE I WYCHODZI DUPĄ). W rapgenius to idź się bawić do przedszkola, no chyba uważasz forumowiczów za totalnych debili...

@harnaś poważnie? czy ty wiesz że to diss? czy ty wiesz co to pancz? czy ty wiesz wgl cokolwiek kurwa o rapie?

P.s no to chyba nie będzie naszego pojedynku bo hasztag cie wysrał... tu s3y, na tamtym koncie mam bloka i przyszedłem się ponapierdalać z twego drętwego tekstu na tym  :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jesteś randomem 2k13 więc nie pamiętasz jak było kiedyś na forumku a pewnie nie wiedziałeś do teraz kim był Samael xD.

Wiadomka ze tu s3y( Es-3-igrek) dzięki za info zaraz ci permy polecą za double konto

Trzeba mieć mózg żeby się wkopać xD

Elo ziomek

No zjadł mnie na razie to się wypowiedział typ z którym już wygrałem i typ który zrobi wszystko żebym nie wygrał (Ja wzywam kolegow do działu najs xD)

Opublikowano

Bo jesteś największą cipą jaką znam i zgłaszasz... A zgłaszaj w c**j :D zbłaźniłeś się tylko tym tekstem. Przecież ja nie powiedziałem że to moje double konto ;) piszę od kolegi cieciu więc c**ja mi możesz^^ Jak narazie to harnaś (typ od ciebie- wiem bo k***a widziałem) tylko na ciebie zagłosował więc japa tam :) jak można po tak c**jowym tekście jeszcze dyskutować? usuń konto :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Za współdzielenie konta też jest ban.

Poza tym ja nawet tego harnasia nie znam wiec? O_O.

To pozdrów kolege i napisz że mu konto załatwiłeś.

Nie jestem cipą jestem piekielnie prawym użytkownikiem

Co do drętwego tekstu to twoje zdanie które mnie mało obchodzi (Mówi człowiek który rymuje lola z hardcora cóż za hipokryzja)

Siemka.

Opublikowano

Pisales, ze mozesz nas pozjadac w jakism tam temacie, a teraz sie wypierasz ? Gz. Do tego k***a, kto normalny wyzywa kogos na diss, zeby potem mu w tekscie odpowiadac ? Tyle w temacie.

Miss, lepiej by bylo gdybys to napisal tak samo jak bylo w Kuroshitsuji, bo co najwyzej mozesz mi sluzyc

Opublikowano

Mis, rozwala system o ile tak jak w tekście kolegi wyżej nie ma gracji o tyle u missbulgari wszystko ma pełną gracje przy pierwszym wersie zrozumiałem ze po gościu

1390404700-U112610.png

Sygnaturę wykonał SylverWolf któremu dziękuje za nią :>

Opublikowano

@##

Gdzie się wypieram?

Chyba nie jesteś na tyle ułomny że zdanie "zjem was" chodzi o wygraną a nie o jedzenie was więc? W tekście jest inny zabieg.

Bieda umysłowa.

Opublikowano

@Missbułgaria czego nie ma? K***a ludzie nie znający się na danej muzyce nie powinni o niej mówić. Pierwszy raz widzę typów w tym dziale. To forum spadło na psy...

@bułgaria. Nikt nie dzieli konta, po prostu jestem u niego i sobie piszę dziś bo musiałem wyjaśnić pewne sprawy^^ Nie jesteś piekielnie prawym użytkownikiem tylko idiotą. Jak hipokryta może pisać o hipokryzji? Patrz starsze tematy w tym dziale...

Nie zapomnij zgłosić siebie za zbędny spam w tym temacie, dziękuje dobranoc ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mordo ogarnij się bo nie mam od dziś konta a ze akurat teraz zainteresowałem się tym działem to chu* cie obchodzi nie wtrącaj się w czyjeś życie nie masz sam swojego?

1390404700-U112610.png

Opublikowano

Spam? Chcę coś wyjaśnić i przeprowadzić jakąś dyskusję ale trzeba mieć jakiegoś oponenta który nie wyzywa drugiej osoby w co drugim zdaniu.

Ty rozumiesz że pisze status ludzie wchodzą i głosują? Wiadomo dla ciebie lepiej jak będą 4 i te same osoby w tym dziale i będą na siebie głosować tak jak w tym przypadku (elo avi i s3y).

Ja chce żeby te teksty zobaczyło więcej osob bo jaki to ma sens? To tak jakby pisać sobie teksty na pw bo i tak nikt tu nie wchodzi chyba ze kogos zachece do zajrzenia do tematu. Skoro faktycznie jesteś takim dobrym raperzyną powinieneś się cieszyc ze tekst może ocenic większe grono odbiorców.

Co do spamu po raz 2 mój temat moje reguły odpowiadam na niego bo chcę się dowiedzieć paru rzeczy to że plujesz jadem to już nie moja bajka.

Nie jestem hipokrytą a jak coś na mnie masz to mi to pokaż w puste słowa nie wierzę.

To czy jesteś u kolegi czy nie mnie nie boli globale sobie ocenią po ip itp. więc w sumie leje na to czy ty dostaniesz tego bana czy nie.

Aha i  w psychologi akurat jest taka reguła że jak się człowiek denerwuje to nie ma racji a ty klnąc co drugie zdanie nie jesteś ani fajny ani nie pokazujesz jakiejś klasy.

Pozdro mordo podobno chodzisz do pracy a umysł został w gimnazjum.

Odmeldowuję się elo.

Opublikowano

Spam? Chcę coś wyjaśnić i przeprowadzić jakąś dyskusję ale trzeba mieć jakiegoś oponenta który nie wyzywa drugiej osoby w co drugim zdaniu.

Ty rozumiesz że pisze status ludzie wchodzą i głosują? Wiadomo dla ciebie lepiej jak będą 4 i te same osoby w tym dziale i będą na siebie głosować tak jak w tym przypadku (elo avi i s3y).

Ja chce żeby te teksty zobaczyło więcej osob bo jaki to ma sens? To tak jakby pisać sobie teksty na pw bo i tak nikt tu nie wchodzi chyba ze kogos zachece do zajrzenia do tematu. Skoro faktycznie jesteś takim dobrym raperzyną powinieneś się cieszyc ze tekst może ocenic większe grono odbiorców.

Co do spamu po raz 2 mój temat moje reguły odpowiadam na niego bo chcę się dowiedzieć paru rzeczy to że plujesz jadem to już nie moja bajka.

Nie jestem hipokrytą a jak coś na mnie masz to mi to pokaż w puste słowa nie wierzę.

To czy jesteś u kolegi czy nie mnie nie boli globale sobie ocenią po ip itp. więc w sumie leje na to czy ty dostaniesz tego bana czy nie.

Aha i  w psychologi akurat jest taka reguła że jak się człowiek denerwuje to nie ma racji a ty klnąc co drugie zdanie nie jesteś ani fajny ani nie pokazujesz jakiejś klasy.

Pozdro mordo podobno chodzisz do pracy a umysł został w gimnazjum.

Odmeldowuję się elo.

przecież ja w tym dziale jestem od wczoraj (tzn coś pisze).

Opublikowano

przecież ja w tym dziale jestem od wczoraj (tzn coś pisze).

I co w związku z tym?

Z tobą chodziło o głosowanie a nie o to że jesteś w tym dziale długo (Zła konstrukcja zdania)

W sumie jesteś poza tematem.

Opublikowano

@bułgar: A ja leje na ciebie bo nie kumasz wielu kwestii... jesteś z tych co chyba skaczą z nożyczkami na koncertach słonia (chociaż akurat nie wiem dlaczego on ma tak ułomnych fanów skoro gość jest mega inteligentny^^) lub też z tych których nie w*****a maska, brak mutacji, kopiowanie stylu itd... (kaen). Prawdziwemu raperowi nie zależy na pierdolonym zdaniu idiotów którzy myślą że rymowanki w reklamach to hiphop. Człowieku w jakim ty świecie żyjesz? Nawciska ci taki sebastian czy inny leszcz że składasz gości w pierwszym wersie i będziesz myślał jak to z*********e robisz i zamiast to poprawić/ulepszyć będziesz tkwił w tm samym gównianym punkcie bo nie będziesz miał pojęcia że robisz coś źle. Nie mam zamiaru już więcej ci tłumaczyć bo skoro tego nie rozumiesz to jednak jesteś idiotą... I wtedy nie będę mógł odszczekać żadnego obraźliwego wyrazu na twój temat bo będzie on prawdą. Ludzie, co za kraj. To jest prawdziwa bieda umysłowa. Posłuchaj sobie takiego hmm... np laikike1 i jak skumasz level upy to wtedy możesz udzielić wypowiedzi w moją stronę bo znając życie to nawet nie wiesz kto to jest.

Na koniec odniosę się jeszcze do twojej wiedzy na temat psychologii i denerwowania się (skoro już jesteśmy przy laiku to przelicz słowo na k, a później wszystkie przekleństwa):

https://www.youtube.com/watch?v=vQriXqaFZZE

Czy on wygląda na zdenerwowanego? Ja np jestem zirytowany tym że nie rozumiesz co do ciebie piszę, a piszę po polsku. Nie jest to jakoś złożone by musiał to Sherlock rozszyfrować.

@sebastian gościu leci mi to że nagle zainteresowałeś się tym działem. Ja tylko stwierdziłem fakty. Bo skoro twierdzisz jak twierdzisz w swojej pierwszej wypowiedzi w tym temacie to poważnie musisz się zastanowić na tym co piszesz i dlaczego to piszesz. Jeśli się nie znasz to postaraj się napisać oddaję głos na tego i tego bo mi się podoba a nie wyskakujesz z hasłem poskładania kogoś w pierwszej linijce tekstu. Mało słyszałeś jeszcze więc zachowaj swe marne zdanie dla siebie.

@Edit down: nie rozumiesz bo jesteś ograniczono umysłowo... Często piszę o lolu? hmm przykłady? Nie przyjmuję pojedynków z takimi incydentami jak ty.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Odpowiedz na diss jeżeli choć masz odwagi trochę tutaj uwierać się z jakąś cip* nie problem lecz pamiętaj ze przyszłość należy do tych którzy wierzą w marzenia a jeżeli uważasz ze ty osiągnąłeś szczyt to jesteś w błędzie w twoich tekstach nie rozumiem praktycznie nic nie rozumiem o co w nich biega często piszesz o lolu co po prostu nie jest tematem do tekstu

1390404700-U112610.png

Opublikowano

Sebastian, nie wiem do kogo skierowana jest Twoja wypowiedz ani za bardzo o co Ci chodzi, ale watpie zebys mial cos ciekawego do powiedzenia

Miss, jezeli chcesz zmieniac reguly ktore sa ustalone od wielu lat to nie licz wiecej na jakikolwiek pojedynek ze mna

Opublikowano

@bułgar: A ja leje na ciebie bo nie kumasz wielu kwestii... jesteś z tych co chyba skaczą z nożyczkami na koncertach słonia (chociaż akurat nie wiem dlaczego on ma tak ułomnych fanów skoro gość jest mega inteligentny^^) lub też z tych których nie w*****a maska, brak mutacji, kopiowanie stylu itd... (kaen). Prawdziwemu raperowi nie zależy na pierdolonym zdaniu idiotów którzy myślą że rymowanki w reklamach to hiphop. Człowieku w jakim ty świecie żyjesz? Nawciska ci taki sebastian czy inny leszcz że składasz gości w pierwszym wersie i będziesz myślał jak to z*********e robisz i zamiast to poprawić/ulepszyć będziesz tkwił w tm samym gównianym punkcie bo nie będziesz miał pojęcia że robisz coś źle. Nie mam zamiaru już więcej ci tłumaczyć bo skoro tego nie rozumiesz to jednak jesteś idiotą... I wtedy nie będę mógł odszczekać żadnego obraźliwego wyrazu na twój temat bo będzie on prawdą. Ludzie, co za kraj. To jest prawdziwa bieda umysłowa. Posłuchaj sobie takiego hmm... np laikike1 i jak skumasz level upy to wtedy możesz udzielić wypowiedzi w moją stronę bo znając życie to nawet nie wiesz kto to jest.

Na koniec odniosę się jeszcze do twojej wiedzy na temat psychologii i denerwowania się (skoro już jesteśmy przy laiku to przelicz słowo na k, a później wszystkie przekleństwa):

https://www.youtube.com/watch?v=vQriXqaFZZE

Czy on wygląda na zdenerwowanego? Ja np jestem zirytowany tym że nie rozumiesz co do ciebie piszę, a piszę po polsku. Nie jest to jakoś złożone by musiał to Sherlock rozszyfrować.

@sebastian gościu leci mi to że nagle zainteresowałeś się tym działem. Ja tylko stwierdziłem fakty. Bo skoro twierdzisz jak twierdzisz w swojej pierwszej wypowiedzi w tym temacie to poważnie musisz się zastanowić na tym co piszesz i dlaczego to piszesz. Jeśli się nie znasz to postaraj się napisać oddaję głos na tego i tego bo mi się podoba a nie wyskakujesz z hasłem poskładania kogoś w pierwszej linijce tekstu. Mało słyszałeś jeszcze więc zachowaj swe marne zdanie dla siebie.

@Edit down: nie rozumiesz bo jesteś ograniczono umysłowo... Często piszę o lolu? hmm przykłady? Nie przyjmuję pojedynków z takimi incydentami jak ty.

Jaki to ma związek z tym tematem?

Nie jestem fanem słonia ani kaena mam 18 lat za parę dni (więc jestem po mutacji) nie robię poważnych progresów bo robie to dla zabawy a  ty najwyraźniej dla jakiegoś poklasku skoro tak mi chcesz udowodnić że nie mam racji. Jeśli ludzie się denerwują często przeklinają a jeśli się denerwują zazwyczaj nie mają racji. To że ktoś ma taki otępiały slang jak laik to już inna bajka ( i tak znam go).

Jeśli ktoś zachowuję się elokwentnie w stosunku do drugiej osoby wymaga się tego samego ale ty wolisz nawrzucać że jestem cipą ale na szczęście jestem typem który ma wyjebke na zdania takich tępot umysłowych. Rozumiem doskonale cały czas uświadamiasz mi że jestem słaby itp itd ale musisz mieć serio nudne życie skoro tak cię interesuje moje.

Ten dział jest dla lirycznych zabaw a nie dla tryhardowania na siłę. Strasznie uczysz o tym rapie nie wiem czy ty sobie wyobrażasz że te twoje teksty nie są dobre?:D

Lepiej żyć w marazmie. Jak chcesz popłakać jeszcze to idź do Miousha albo wal na pw bo nie chcę cię tu ośmieszać.

Sebastian, nie wiem do kogo skierowana jest Twoja wypowiedz ani za bardzo o co Ci chodzi, ale watpie zebys mial cos ciekawego do powiedzenia

Miss, jezeli chcesz zmieniac reguly ktore sa ustalone od wielu lat to nie licz wiecej na jakikolwiek pojedynek ze mna

Jakie reguły bambusie wytłumacz mi.

Raz już był pojedynek który wygrałem to milczałeś jak grób.

Nagle dostałeś propsa od jakiegoś forumowego Allaha rapu i myślisz że jesteś Bóg wie kim.

Tekst jest mój więc? Mówisz tak jakbyś bardziej ode mnie wiedział co chcę przekazać.

Jeśli tak twardo trzymasz się starych reguł twój mózg pewnie pozostał w średniowieczu

Essa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...