Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V Pytanie

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, wiem że nie podano jeszcze wymagań gry ale tak na Oko poszłoby na moim sprzęcie ? Jak dla mnie będzie chyba wymagać 460gtx lub 680. Powiedzcie swoje zdanie tak na Oko.
GTX 260
ram 8 gb
Amd athlom x2 dual core procesor 5000+ 2,59Ghz

Zastanawiam się nad kupnem konsoli. I jeżeli już będą oficjalne wymagania i nie będę mógł zagrać na niskich to kupię wtedy PS4 (Wolę wtedy wydać te 1600zł na konsole gry już tanieją.) No ale napiszcie tak na oko czy by poszło.

Opublikowano

Może pójdzie, może nie... Nie znamy wymagań, nie znamy optymalizacji. Jak na moje oko nie pójdzie.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Gdybym miał komputer to max. 4000 zł mógłbym za niego dać.. Ale teraz wymagania gier tak idą w górę że komputer dobry byłby przez 2 lata..A na konsolę ciągle optymalizują grę. Co do procka to grałem na tym sprzęcie w ac4 i grało się całkiem płynie na nisko-średnich. W najgorszym wypadku już zakupię nowego PC'ta i podłącze go do 50 cali tv zakupię pada (Nie każda gra go obsługuje..) usiąde na kanapie i MOŻE będzie to samo. Ale co do GTA. Grafika w tej grze nie jest jakoś najlepsza. No nic to pozostaje mi raczej poczekać do tej premiery miesiąc i pół. Chciałbym właśnie zakupić preorder bo dostanę miłe dodatki gdy wyjdzie GTA 5. Więc tutaj także jedno pytanie Czy mogę zakupić Preorder gta 5 dwa dni przed premierą i czy wtedy tez dostanę te ciekawe dodatki ?

Opublikowano

Komputer za 4000 złożysz na 5 lat .... tylko nie kupuj gotowca

Jeżeli pomogłem polub mój post ;) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Opublikowano

Gdybym miał komputer to max. 4000 zł mógłbym za niego dać.. Ale teraz wymagania gier tak idą w górę że komputer dobry byłby przez 2 lata..A na konsolę ciągle optymalizują grę. Co do procka to grałem na tym sprzęcie w ac4 i grało się całkiem płynie na nisko-średnich. W najgorszym wypadku już zakupię nowego PC'ta i podłącze go do 50 cali tv zakupię pada (Nie każda gra go obsługuje..) usiąde na kanapie i MOŻE będzie to samo. Ale co do GTA. Grafika w tej grze nie jest jakoś najlepsza. No nic to pozostaje mi raczej poczekać do tej premiery miesiąc i pół. Chciałbym właśnie zakupić preorder bo dostanę miłe dodatki gdy wyjdzie GTA 5. Więc tutaj także jedno pytanie Czy mogę zakupić Preorder gta 5 dwa dni przed premierą i czy wtedy tez dostanę te ciekawe dodatki ?

Właśnie jest na odwrót. Konsole już nie dają rady z grami i większośc nie wychodzi nawet w 1080p żeby utrzymać stałe aż UWAGA 30FPS'ów. Komputer za 4000zł to starczy na dłuuuuuuuuuugo. Co do pytania to na GTA V bym nie liczył.

Za te pieniądze można mieć o wiele lepszy komputer.

Opublikowano

UP@ Wiem nie gotowce :D

Ale za 4 k pujdą ci wszystkie gry na ultra więc opłaca się i starczy ci na bardzo długo ;)

Jeżeli pomogłem polub mój post ;) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...