Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer Do Lol'a i CS'a GO

Fr4gment

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Proszę was o pomoc złożenia Komputera Do dwuch gier do leagueoflgeneds i counterstrika gloobal offensive ?! .    Mam Ps4  i mogę wymienić za różne pc na olx . Jak znajdziecie fajne oferty wymiany bądź sprzedaży za około 2000zł pecety to wstawiajcie . mój budżet :D to 1700 zł ale słyszałem że można złożyc. za jakies 1300 zł taki komp żeby grać spokojnie w te gry . z 1700 chciał bym kupić jakąs dobrą myszkę steelseries sensei raw bądz razzer abysus i oczywiście pc.  Proszę o wszystkie oferty i wyjaśnienia , chcę żeby mi się grało w te gry na duzych w miare fps zeby sie nie cieło / nie mowie tu o full hd np w cs go bo nie potrzeba wystarczy zeby nie spadały fps np stałe te 60 czy ile ;) . z góry dziękuje wam

Opublikowano

chyba wybrałem http://www.morele.net/inventory/info/wx9qPi/ .. czy na tym pójdzie cs go na takich ustawieniach żeby było wszystko widać dobrze kontury postaci itp .. na 60  fps i czy lol tag że pójdzie na wysokich 60 FPs ?

Pójdzie wszystko bez problemu.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...