Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Teamu Na Nowy Serwer

Minaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mógłbym być gm . Powiedz co mam o sobie napisać co umiem itp to ci tutaj napiszę :) lub gie gie-3918695

Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Jeżeli pomogłem daj + będę wdzięczny

Opublikowano

Sui zachowując cały szacunek do Ciebie. Wydaje mi się że trochę zadzierasz nosa. Zgadzam się jestem jednym z tych którzy korzystają z Waszych poradników często błędnych, ale to nie znaczy że np nie umiem sobie poradzić z znalezieniem błędu w poradniku.

Przytoczę Ci taki przykład najlepsi programiści tworząc np GRĘ rzadko kiedy piszą kod gry od podstaw, a za to korzystają z gotowców, składają do kupy i przerabiają według własnego uznania.

Też nie raz np coś takiego robisz. Pliki Serwerowe wrzucone przez Ciebie są tylko edytowane, a nie stworzone przez Ciebie. (Oczywiście chwała Ci za to).

Rozumiem że jest wielu jak to napisałeś "debili" którzy nie są wdzięczni za pracę innych. Zaliczam się do "jadących na poradnikach" i poczułem się obrażony przez Ciebie.

Ps: te 90% debili po prostu dąży do wiedzy na wszelkie możliwe sposoby, od tego jest to forum.

acha bazując na samych tylko poradnikach potrafię już całkiem przyzwoity serwer stworzyć.

imetin_logo.png

Opublikowano

Farrek z całym szacunkiem ale nie zrozumiałeś wywodu nie chce mi się tłumaczyć którego.

Sui o ile pamiętam na Insomnii questy były spolszczone a nie napisane przez Ciebie, jeżeli było coś nowego to też było bazowane na czymś a nie wzięte z powietrza. Więc stworzyłeś coś na podstawie czegoś.

Owszem prawa masz do swoich prac ale po pierwsze czy one w pełni są twoje (zastanów się dobrze), po drugie skoro udostępniłeś to na forum to chyba w jakimś celu.

Zresztą moim zamiarem nie jest się kłócić, a zwrócić uwagę na większe poszanowanie dla ludzi nawet tych Neo, a nie po prostu bez precedensu wyskakiwać z "debilami".

Ps. wydaje mi się że jedyną jednostką która może tu dochodzić praw jest Ymir ew. Gameforge.

imetin_logo.png

Opublikowano

Ja się zgłaszam na GM dość długo gram w metina od globala do privów, pomagam ludziom itp

ټڜگڞڤښټڜگڪٷحفلڞڤښټڜگڪٷحفټڜگڞڤښټڜگڪٷحفلڞڤښټڜگڪٷحفټڜگڞڤښټڜگڪٷحفل

Mam wyjebane na was

a to dla was hieny

П┐(◣_◢)┌П

Opublikowano

Ja MoGe Pomóc Jako Gm

Co Potrafie :

Znam all Komendy Gm'a

Traktuje Wyrazumiałos Do Graczy

Niezasmiecam Serwera

Nie Daje niczego Za Zgodą GA

GG: Podam Niedługo

handel w sygnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...