Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odzyskać konto?

jasieeks™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio zachciało mi się pograć w MC lecz nie mogę zalogować się jakby moje konto nie istniało.

Przypominałem hasła na 3 różne emaile - nic nie przychodzi, sprawdzałem wszystkie swoje e-maile wyszukując frazy "minecraft,mojang" i nigdy nie było żadnej wiadomości. Hasło znam, nick również co się mogło stać? 

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Witaj, musisz napisać do Supportu w celu odzyskania swojego konta i podać, im takie informacje jak: 

- Nick Minecraft konieczny do identyfikacji konta.

- Kiedy konto zostało założone.

- O resztę informacją poproszą Cię sami.

Support jest pomocny, więc uwierz, że odzyskasz konto. 

Opublikowano

Witaj, musisz napisać do Supportu w celu odzyskania swojego konta i podać, im takie informacje jak: 

skąd ja mam wiedzieć kiedy zrobiłem konto ;__; 

to  było może rok,półtora temu.. 

Opublikowano

Dobra rada, ale nie musisz pisać kiedy konto zostało utworzone bo oni to mają w systemie a ty masz prawo nie pamiętać. 

Jedyna opcja to jest właśnie napisanie do supportu.. Masz im napisać że pamiętasz id: hasło: ale w systemie jak wpisujesz w launcherze to nie działa i nie masz pojęcia co się dzieje. Po proszą Cię na pewno o więcej, więc o to się nie martw. Odpowiadaj im na wszystkie pytanie najlepiej jak możesz i skup się podczas odpowiadania. Jeżeli nie pamiętasz emaila na który zakładałeś konto to zawsze możesz im podać te 3 emaile jakie teraz masz. Może są one jakoś podobne do siebie? Oni już to sprawdzą. 

Musisz to zrobić inaczej nie dasz rady odzyskać konta. Nie możesz się poddawać bez prób napisania do nich... Jeżeli się nie uda to przynajmniej będziesz wiedział że się starałeś. Go for it!

Kappa.

Opublikowano

Dobra rada, ale nie musisz pisać kiedy konto zostało utworzone bo oni to mają w systemie a ty masz prawo nie pamiętać. 

Jedyna opcja to jest właśnie napisanie do supportu.. Masz im napisać że pamiętasz id: hasło: ale w systemie jak wpisujesz w launcherze to nie działa i nie masz pojęcia co się dzieje. Po proszą Cię na pewno o więcej, więc o to się nie martw. Odpowiadaj im na wszystkie pytanie najlepiej jak możesz i skup się podczas odpowiadania. Jeżeli nie pamiętasz emaila na który zakładałeś konto to zawsze możesz im podać te 3 emaile jakie teraz masz. Może są one jakoś podobne do siebie? Oni już to sprawdzą. 

Musisz to zrobić inaczej nie dasz rady odzyskać konta. Nie możesz się poddawać bez prób napisania do nich... Jeżeli się nie uda to przynajmniej będziesz wiedział że się starałeś. Go for it!

Wczoraj do nich napisałem, opisałem problem, dałem swój nick, hasło i 2 emaile na które mogłem zakładać konto + przypuszczalna data założenia.

Czekamy.. 

Opublikowano

Czy twój GiftCode był kupowany na allegro?

@HardStyl3r_PL na minecraft.net przez PSC ale przez jakiegoś idiotę z forum co dał mi jakiś kod psc który mi zablokował konto nie mam do niego dostępu. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie odzyskasz konta. ;/ Mojang nic nie zrobi bez ss który potwierdza transakcje. A co do tego meila to może usuneli Ci ten co podowałaś przy kupowaniu premium..

Opublikowano

Nic nie zrobisz w takiej sprawie ponieważ musisz mieć ss z transakcją , pisz do nich do bólu :).

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...