Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

96 MS

Getrax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo , postanowilem powrocic do tibi po 3 latach przerwy.. mam 96 ms na olympi, i chcialbym pograc recznie/ czasami na bocie , i teraz pytanie jakiego bota polecacie pod tą klasę , zeby byl dostęp do wielu skryptów , mogą być płatne lub też darmowe(to mnie najmniej interesuje), i żebym nie wyłapał bana po 1 dniu.. Pozdro

I jeszcze jedno , jakie eq na takiego ms teraz się nosi ? Bo kompletnie nie mam pojęcia.

Opublikowano

zacznę od eq:

podstawowe to Yalahar mask, focus cape (od 100RDM o ile masz kasę), legi zao lub dwarven, bohy/softy, mms/spellbook, glacial rod, gearwheel chain

oprócz tego sety pod żywioły w zależności na czym expisz dle (magma set), gsy (terra set) etc.

jeśli umiesz grać polecam hellspawny lub lizaki h-class, dobry exp, kasa też może być + klepiesz taska ;)

Opublikowano

zacznę od eq:

podstawowe to Yalahar mask, focus cape (od 100RDM o ile masz kasę), legi zao lub dwarven, bohy/softy, mms/spellbook, glacial rod, gearwheel chain

oprócz tego sety pod żywioły w zależności na czym expisz dle (magma set), gsy (terra set) etc.

jeśli umiesz grać polecam hellspawny lub lizaki h-class, dobry exp, kasa też może być + klepiesz taska ;)

Aha rozumiem , dzieki :)  lizaki z avalanche czy z czego bic? 

Opublikowano

Czemu tak sądzisz/

zeby byl dostęp do wielu skryptów

To chyba wyjaśnia, jest tam po prostu bardzo dużo skryptów dla rp, jednak więcej  ms (w tym także ed).

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

po co placic za bota jak mozna miec za darmo xeno bota tez niczym nie odstepuje temu wind botowi ...

Wiesz , 6.95 dolarow to nie jest dużo , a nie chce mi sie p******** w jakieś crackowanie xeno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...