Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pochwal się: Banem!

Adrian327d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam witam w tym temacie możecie się pochwalić jakiego debila (cm) spotkaliście na czacie w Dark Orbit.

Najlepiej screen w spoilerze, lub kopia tekstu z chatu.

Ja zacznę.

Xentic to ja. 

Serwer: PL2

[KoTy] χєηтι¢-[*кσту*]: Siema Siema

[sSD] Ender74-Z[sSD]: Bezprzewodowy[PL] Nie uciekaj
[KoTy] χєηтι¢-[*кσту*]: Bankowo znowu dostane bana od cm za darmo jak ostatnie 2 hyh ...
[PLN] Bezprzewodowy[PL]: czekam!
bezdronek: ktoś z hfs?
[sSD] Ender74-Z[sSD]: To zaczekaj jeszcze bo na sucho jestem
[KoTy] χєηтι¢-[*кσту*]: jak można mieć PL w nicku ...
SCM_Jery: χєηтι¢-[*кσту*] zastanawia mnie po co ten komentarz
CM_Pyki: χєηтι¢-[*кσту*] zasłuzysz -dostaniesz
[PLN] Bezprzewodowy[PL]: to poczekajmy do mhh najlepiej
[KoTy] χєηтι¢-[*кσту*]: No bo ostatnio takie bany latały na mnie od was za nic
[KoTy] χєηтι¢-[*кσту*]: mam screeny nawet ...
[ŐŃŶX] -B*A*C*U*Ś*17-: na 3x. tez jest ban
[P☺R] ŚWIREK[P☺R]: χєηтι¢-[*кσту*] to wyslij ticketa jesli uwazasz ze CM nie mial racji
SCM_Jery: χєηтι¢-[*кσту*] to wyslij je prosze do suppoertu a tu nie komentowac
Oskareł696: Cm Powielacz surowców zalczia ez skrzynki bonusowe?
[KoTy] χєηтι¢-[*кσту*]: a zwisa mi to ... jak bigpoint daje gimbusom CM'a to co tu zrobić, jako jednostka nic nie zdziałam
SCM_Jery: χєηтι¢-[*кσту*] żegnam

System: Zostałeś zbanowany przez admina Administrator! OBRAŻANIE INNYCH GRACZY, BRACTW/KLANÓW LUB EKIPYWiadomości o treściach obraźliwych w stosunku do innych użytkowników, bractw/klanów oraz ekipy są zakazane. Dotyczy to przede wszystkim wyrażeń naruszających punkt 1. niniejszego Regulaminu. Zabronione jest również stosowanie akronimów w celu ukrycia znaczenia poszczególnych słów, jak również korzystanie ze znaków @# itd. w celu ukrycia znaczenia słowa, a także wulgaryzmów w formie wykropkowania, skrótu lub w języku obcym.Nie będziemy tolerować gróźb karalnych kierowanych do innych na naszym czacie.KARA: ban 7/14/30 dni lub uzasadnionych przypadkach czasowa lub permanentna blokada konta w grze.SCM_Jery

Xentic to ja. 

j6w73ChsaFq7v.jpg

371007.gif

Opublikowano

Obrażanie ekipy mówi ci to coś?
Za gimbe dostaje sie bana
Tu wyjatkowo przyznam że ban jest uzasadniony, ja otrzymywałem absurdalniejsze bany, np kiedyś gdy się śmiałem na czacie i DO było rozwalone, to pisałem że w Hamburgu to pijańskie dyskoteki są i też ban na tydzień :)

Opublikowano

Witam witam w tym temacie możecie się pochwalić jakiego debila (cm) spotkaliście na czacie w Dark Orbit.

Najlepiej screen w spoilerze, lub kopia tekstu z chatu.

Ja zacznę.

Xentic to ja. 

[KoTy] χєηтι¢-[*кσту*]: Siema Siema

[sSD] Ender74-Z[sSD]: Bezprzewodowy[PL] Nie uciekaj

[KoTy] χєηтι¢-[*кσту*]: Bankowo znowu dostane bana od cm za darmo jak ostatnie 2 hyh ...

[PLN] Bezprzewodowy[PL]: czekam!

bezdronek: ktoś z hfs?

[sSD] Ender74-Z[sSD]: To zaczekaj jeszcze bo na sucho jestem

[KoTy] χєηтι¢-[*кσту*]: jak można mieć PL w nicku ...

SCM_Jery: χєηтι¢-[*кσту*] zastanawia mnie po co ten komentarz

CM_Pyki: χєηтι¢-[*кσту*] zasłuzysz -dostaniesz

[PLN] Bezprzewodowy[PL]: to poczekajmy do mhh najlepiej

[KoTy] χєηтι¢-[*кσту*]: No bo ostatnio takie bany latały na mnie od was za nic

[KoTy] χєηтι¢-[*кσту*]: mam screeny nawet ...

[ŐŃŶX] -B*A*C*U*Ś*17-: na 3x. tez jest ban

[P☺R] ŚWIREK[P☺R]: χєηтι¢-[*кσту*] to wyslij ticketa jesli uwazasz ze CM nie mial racji

SCM_Jery: χєηтι¢-[*кσту*] to wyslij je prosze do suppoertu a tu nie komentowac

Oskareł696: Cm Powielacz surowców zalczia ez skrzynki bonusowe?

[KoTy] χєηтι¢-[*кσту*]: a zwisa mi to ... jak bigpoint daje gimbusom CM'a to co tu zrobić, jako jednostka nic nie zdziałam

SCM_Jery: χєηтι¢-[*кσту*] żegnam

System: Zostałeś zbanowany przez admina Administrator! OBRAŻANIE INNYCH GRACZY, BRACTW/KLANÓW LUB EKIPYWiadomości o treściach obraźliwych w stosunku do innych użytkowników, bractw/klanów oraz ekipy są zakazane. Dotyczy to przede wszystkim wyrażeń naruszających punkt 1. niniejszego Regulaminu. Zabronione jest również stosowanie akronimów w celu ukrycia znaczenia poszczególnych słów, jak również korzystanie ze znaków @# itd. w celu ukrycia znaczenia słowa, a także wulgaryzmów w formie wykropkowania, skrótu lub w języku obcym.Nie będziemy tolerować gróźb karalnych kierowanych do innych na naszym czacie.KARA: ban 7/14/30 dni lub uzasadnionych przypadkach czasowa lub permanentna blokada konta w grze.SCM_Jery

Xentic to ja. 

971911417358486402668.jpg

Tak się składa, że Jerry to totalny idiota i nwm co on robi wśród cm'ów, ale tutaj ban jest (o dziwo) słuszny. 

Opublikowano

na PL3 pyki ma 50 lat a nawet więcej.

Jak przyszedł SCM lub ktoś z wyższą rangą to dziwne bo każdemu udzielał pomocy, nikogo nie zbanował.

A za każdym razem jak wejdzie to nie obejdzie się bez bana. A gdy ktoś potrzebuje pomocy to piszę : Odpowiedź znajdziesz na forum

Opublikowano

No to i ja się pochwale swoimi skormnymi banami :) Niestety nie mam całej rozmowy, ale wiadomości które sam pisałem (Wszystko na PL1):

Szanowny(a) Graczu,

dziękujemy za wiadomość.

Otrzymał/a Pan/i blokadę za wypowiedź:

Ojciec†Przemka: o luju

ban na 7 dni.

Gdy się ich zapytałem w jakim punkcie to łamie regulamin odpisali mi:

Odpowiedź została udzielona.

Następny:

Ojciec przemka to ja :D

Krótki opis sytuacji:

Ktoś się podnieca na czacie wynikiem Polski w siatkówce (chyba półfinały akurat były) i pisze coś w stylu:

PanX: POLSKA 2:0 !!!

PanX: JUŻ 3:0 :D

PanX: Jasny kur 3:1

Ojciec†Przemka: kurr jasny xD

Ban 7 dni. Powód:

6. Obrażanie innych graczy, bractw/klanów lub ekipy

Wiadomości o treściach obraźliwych w stosunku do innych użytkowników, bractw/klanów oraz ekipy są zakazane. Dotyczy to przede wszystkim wyrażeń naruszających punkt 1. niniejszego Regulaminu. Zabronione jest również stosowanie akronimów w celu ukrycia znaczenia poszczególnych słów, jak również korzystanie ze znaków @# itd. w celu ukrycia znaczenia słowa, a także wulgaryzmów w formie wykropkowania, skrótu lub w języku obcym.

Napisałem, że do supportu, że kurr to nick mojego kolegi w grze i, że to do niego pisałem.. Odpowiedź:

dlatego Pana/i kolega został poproszony o zmianę nicku za który został Pan/i ukarany/a może być szanowny gracz wdzięczny wspomnianemu wcześniej koledze.

Piszą, że został on poproszony o zmianę nicku, chociaż nikt taki nie istniał xD

Następny: (tutaj mam tylko swoje wypowiedzi niestety)

Dιмιтяι†20†ммσ: CM kiedy mhh?

CMx: (coś w stylu, że nie jest jasnowidzem)
Dιмιтяι†20†ммσ: user: Dιмιтяι†20†ммσ id: 44767413 send a command message: /w ѕтєєz wiem.. dalej będziesz padał :)
Dιмιтяι†20†ммσ: user: Dιмιтяι†20†ммσ id: 44767413 send a command message: /w ѕтєєz z przemkiem możesz :)
Dιмιтяι†20†ммσ: smiechlem

мд†ĭ1988/JUSTI[WH]: (coś tam pisał do cm'a)
Dιмιтяι†20†ммσ: мд†ĭ1988/JUSTI[WH] Nie warto z nimi dyskutować..
Dιмιтяι†20†ммσ: Mr.HuSaR88 przemekx da rade

Henryyy: (Pytanie czy to prawda, że grupowe będą usuwane)
Dιмιтяι†20†ммσ: Henryyy tak

Henryyy: Do kiedy będą?
Dιмιтяι†20†ммσ: do aktualizacji beda

Henryyy: CM to prawda?
Dιмιтяι†20†ммσ: CM to czat moderator i nic nie wie wiecej niz my
Dιмιтяι†20†ммσ: czasem mi sie wydaje ze wie nawet mniej :F

CMx: Dιмιтяι†20†ммσ Ban.

Ban 7 dni.

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Najlepszy SCM to jest Amical z nia mozna pogadac i posmiac sie :D ale ta Pyki to jakas cholera jest :P z Jerym to smiesznie czasem :P jak kiedys gralem i widzialem go na czacie to za kazdym razem pytalem gdzie Toma zgubil :DD 

ale tak ogolnie to najwiecej moich banow na czata to bylo wlasnie od Pyki nieraz bylo tak ze tylko mi ban mina wchodze na czata a tam Pyki no i cisnienie skoczylo akurat na nia z wiadomych przyczyn :D i kolejny ban nieraz dluzszy od pierwszego :PP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...