Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to jest Księżniczka sakura ?

xRivenn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak się zastanawiam co kupić mam 30lvl kupiłem kostium mikołaja i dyniowego krzakogona i nwm co dalej kupić mam jeszcze 2,5kk a chciałem coś co mi pomoże w przechodzeniu cp w misjach i w expie na nb zauważyłem perlę partnera w której jest Księżniczka sakura ma ona 53 lvl i kosztuje 1,8kk ale nie wiem czy mogę ją mieć ponieważ na za duży lvl i nawet nie wiem co to jest dlatego pytam... jeśli nie kupie tego możecie mi coś polecić ?

Opublikowano

Sakura nie jest dobrym partnerem, jeśli nie masz SPP. Nie kupuj jej, bo i tak nie mógłbyś z nią chodzić, lepiej załatw sobie jakieś minimalne resy na wszystko. Jaką klasą grasz?

Opublikowano

Na razie Ci resy nie potrzebne, jakieś resy kup od 50lv... Kasa najlepiej zostaw sobie na przyszłość na np. resy czy też eq.

A sakura to syf i już lepiej samemu ją sobie zdobyć na 55lv.

giphy.gif

Opublikowano

Sakura nie jest dobrym partnerem, jeśli nie masz SPP. Nie kupuj jej, bo i tak nie mógłbyś z nią chodzić, lepiej załatw sobie jakieś minimalne resy na wszystko. Jaką klasą grasz?

Gram łucznikem 

Opublikowano

To kup sobie jakiś czerwony łuk na 45 lvl u4+5, zbroję na 42 u4+5, i spokojnie z tym eq możesz latać długi czas, pomyśl niedługo właśnie o resach. Jak nie posiadasz to albo sobie wyexp albo kup wróżkę wody około 40%, wtedy dużo lepiej się bije na sp1 ;). Eq nie opłaca się kupować przed tym, które podałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...