Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem, ETS 2, mody.

kmick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z modem na grafikę do ETS 2, jest to envoriment red engine studio coś tam, poprawia on grafikę i zwiększa ponoć FPS'y. Nie działa mi wczytywanie zapisów gry, żaden nie może się wczytać nawet nowa gra (tutaj wyrzuca mnie do windowsa i wyskakuje błąd). Gra oryginalna na steam, mody włączone w edycji profilu gracza, zaktualizowana gra.

Opublikowano

Odinstaluj grę, wyczyść po niej wszelkie rejestry za pomocą CCleanera i ponownie zainstaluj.

Nic nie dało, dalej w połowie ładowania gry wyrzuca do pulpitu z błędem.

Odnoszę się do tej modyfikacji: http://ets2.lt/en/real-environment-dimension/

Mógłbyś ją sprawdzić?

Postępowałem zgodnie z instrukcją.

edit: wina wersji gry, mod nie jest już zgodny, przeczytałem ostatnie komentarze pod tematem ;/

Opublikowano

Nic nie dało, dalej w połowie ładowania gry wyrzuca do pulpitu z błędem.

Odnoszę się do tej modyfikacji: http://ets2.lt/en/real-environment-dimension/

Mógłbyś ją sprawdzić?

Postępowałem zgodnie z instrukcją.

edit: wina wersji gry, mod nie jest już zgodny, przeczytałem ostatnie komentarze pod tematem ;/

Na przyszłość patrz czy wersja gry jest zgodna z twoim patchem oraz czy mod jest aktualny.

Opublikowano

Na przyszłość patrz czy wersja gry jest zgodna z twoim patchem oraz czy mod jest aktualny.

A wiesz może co jest powodem crashowania podczas rozładunku na multiplayerze? 

Opublikowano

na każdym serwerze Cię wywala?

na EU1, na innych nie gram. Wgrali teraz jakiegoś patcha do multiplayera ale zainstalować nie mogę bo wykrywa zagrożenie.

Opublikowano

na EU1, na innych nie gram. Wgrali teraz jakiegoś patcha do multiplayera ale zainstalować nie mogę bo wykrywa zagrożenie.

Spróbuj wejść na inny i sprawdź czy też masz ten błąd. A Patcha pobierasz z oficjalnej strony?

Opublikowano

Spróbuj wejść na inny i sprawdź czy też masz ten błąd. A Patcha pobierasz z oficjalnej strony?

Ta, multi już mi działa tylko dalej wyrzuca przy rozładunku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...