Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Star Wars VII: The Force Awakens.

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomijając fakt, że mamy tu sokoła milenium, X-Wingi etc... Do cholery kim jest ten gość, co ma miecz świetlny w formie krzyża w 0:55 :D

A na serio... Mam wrażenie, że Disney spartoli na całego sprawę.

Opublikowano

Idea zmiany wyglądu świetlnych mieczy jak dla mnie nie była za dobra, starsze są o wiele lepsze ;_;

Kto wie jaki będzie ten film, to że Disney go robi nie znaczy że musi być zły, Marvel też jest własnością Disney'a. Wszystko okaże się w praniu  B)

Opublikowano

Disney kupił Marvela po pierwszym Iron Manie i każdy zgodzi się, że jedynka była najlepsza. Każdy kolejny film Marvela (oprócz Strażników Galaktyki) specjalizował się w dennych żartach, wybrakowanym Backstory antagonistów i dobrych efektach specjalnych.

Jednak to fabuła powinna sprawiać, że film jest dobry, a nie tony ładunków wybuchowych i tysiące grafików komputerowych w zatrudnieniu. Ten film będzie na 90% żenadą i jest mi smutno z tego powodu.

Opublikowano

Po tym trailerze mam wrażenie, że to już nie to samo, co starsze części.

Opublikowano

Po tym trailerze mam wrażenie, że to już nie to samo, co starsze części.

Zależy o których częściach mówimy bo jeśli od IV - VI to zgodzę się. Jeśli od I - III to bym polemizował głównie nad Mrocznym Widmem i Zemstą Sithów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...