Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Astern/MW

Malekith93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

otrzymałem bana na waszym team speak3 za skakanie po kanałach już wyjaśniam dlaczego skakałem . Otóż siedziałem 15min na kanale rejestracja , SSA o nicku Astern , siedział na kanale dyżurka adminsitracji 0 reakcji . Gdy tylko zacząłem skakać po kanale tam gdzie jest Moderator raptem pojawił się właśnie Astern bo gracze siedzacy na tym kanale powiedzieli że skacze po kanalach już 30 min po kanałach jak mogłem skakać 30 min po kanałach skoro byłem 15min na TS3. Skałem tylko i wyłącznie dlatego , żeby mnie zauważył i daj zarejestorwany . czekam na Ub w ciągu 1h . Dla mnie jest kpiną że taki dzieciak ma tam SSA opiera się na tym kto tam coś gada a nie upewni się jak naprawe było . Czekałem 15min na kanale z rejestracją zero reakcji chciałem tylko głupią range zarejestrowany ale on nie raczył mi jej dać dopiero jak tam, któryś zgłosił mu że ja skacze po kanałach to raptem się zjawił i usłyszłąem "Widzimy się za 24h typie" to jakaś kpina chciałbyś fajny wobec trzech osób siędzących na kanale ? Wyje*** mu tą range w pi***u :) Pozdrawiam  .

<01:04:47> You were banned for 1 day from the server by "Astern/MW" (Zapoznaj się z regulaminem Ts3.)

Opublikowano

Miszczu się odezwał hehe. A na Cb najwięcej skarg leciało. Co do bana zaraz to sprawdzę. Lecz za skakanie jest niestety ban. A z Asternem dziś porozmawiam. Przepraszam za kłopot.

@Edit

Już masz unbana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...