Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SroZone cap 110, old school, 0 zmian, niskie raty

Xandi2332

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OPENING DATE: 3.12.2014

Link

http://www.srozone.net/     <---Website

Info o serwerze

*Ip limit: 2

Cap: 110

Exp rate= 10x

Drop rate= 5x

Gold rate= 3x

alchemy rate= 1,2x

Fgw rate= 2x

Trade =3,03x

Magic POP=5x

Opis

Serwer jest oparty praktycznie na tej samej filozofi która proponuje joymax, czyli w skrócie niskie raty. Najlepszym sposobem na gold bedzie trade. Administratorzy przekonuja ze raty nie zostana zmienione.  Co do silkow to nie bedzie vote ani silk/h tylko Donate. Niski drop rate sprawi ze nawet item +5 FB bedzie koks, a donaterzy nie beda w stanie w tydz miec najlepszego seta.

Od siebie dodam ze na taki serwer czekalem długo.. Bo mam juz dość tych wszystkich '' idea, features'' które czesciej psuja niz poprawiaja classic gameplay. Niski exp rate w postaci x10 jest strzałem w dziesiatke ( przyklad - najwiekszy fun jest jak sie wbija lv, dropienie itemkow, szukanie spota , unique dla exp) Wiekszość serwerow na ktorych gracie sa fajne do momentu az sie nie wbije max, a potem jest nuda. Tutaj predko sie nie znudzicie bo wbic 110 to raz a dwa wydropic set/ stony to druga strona medalu :) A dla ambitnych którzy lubia cos wiecej niz bot24/7 polecam fgw , nagroda w postaci najlpeszej broni czyli Egy

A teraz rzeczywistość

Exp rate:  około x100

Drop rate: inventory w dh temple moment i zapełnione

I nagle czar prysł :)

Opublikowano

Ja też zawitam. Ardebran jest jakimś żartem, a na Eldorado gra obecnie poniżej 10 osób.

Czekam jeszcze na Conflict, ale jeżeli tutaj będzie stabilnie i w miarę spora grupa ludzi będzie grała, to pewnie zostanę :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wracam z uczelni i sprawdzam. Jest tu jakis samiec alfa, ktoremu bedzie sie chcialo ogarniac gildie?

Nigdy nie miałem Guild pod swoją opieką ale mogę spróbować Ci pomóc.

Opublikowano

Gildia Fanatics szuka graczy. 
Pisać w grze do: Tarmogoyf, BraWurka, LindoR.
Serwer zapowiada się ciekawie, więc bardzo serdecznie zapraszamy! :)

Opublikowano

37/500 na stracie? Z doświadczenia wiem, że jeśli po pierwszych dniach serwer nie nabierze 100+ populacji to już można go sobie darować.

Opublikowano

37/500 na stracie? Z doświadczenia wiem, że jeśli po pierwszych dniach serwer nie nabierze 100+ populacji to już można go sobie darować.

Kazdy widzi ile jest osob i zdaje sobie z tego sprawe, ale lepszy taki niz turecki Ardebran na którym grało 700 a po 2 dniach padł

Opublikowano

Kazdy widzi ile jest osob i zdaje sobie z tego sprawe, ale lepszy taki niz turecki Ardebran na którym grało 700 a po 2 dniach padł

Po 1: serwer padnie, bo nie zdoła na siebie zarobić. Po 2: bez graczy nie ma zabawy, to oni tworzą serwer.

Opublikowano

A jaki już hlvl?

W pt pewnie 90 lekko by się wbiło w 1 dzień.. Ja wbiłem 60 w ~6 godzin solo :D

Ogólnie pustooo tutaj, raczej nie wypał przez nie ogar tego kolesia co stawiał server xD

Opublikowano

Szybko w PT wbiłem 55 także jak by się przysrało cały dzień myślę że 95 a nawet 100 by weszła. Ale mało ludzi gra i mnie to zniechęca.

Opublikowano

Troche serwer mnie rozczarował bo miało byc x10 i grind w party a sie okazało ze exp jest x100 i full inv co 15min . Wiec z tymi ratami  wbicie max to kwestia 24h (euro party)

Dla przykładu na isro x1 dostawało sie na 1lv  0,19% expa , wiec na x10 powinno byc 1lv i 90%.. tutaj sie dostaje prawie 4,5lv

Opublikowano

Tlumaczylem to juz wiele razy :) moze nie tu, ale da wam to do myslenia. Jest napisane, ze serwer ma raty x10, ale jest na plikach Vsro ktory miał x3. Wiec analogicznie idzie wywnioskować, że porównywalnie do Isro bedzie x30.

A serwer jest lipny, wbilem 86lvl i dzis rano zrezygnowałem z pewnego powodu. Pewien gosciu, da sie ogarnąć, że kupil sobie silki, ma avatara premke itp. widzialem go z sun bowem na 42, 52 64 76! no ale wydaje mi się, że to jakiś ulubieniec gm'a albo gosciu ma niesamowitego farta! bo ja nie miałem przyjemności lootnąć żadnego Sox'a. No i w dodatku mało ludzi gra, więc ten serwer nie ma racji bytu :)

Poooooozdro, Quealt!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...