Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FCM 50t vs T34

AboVeAll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, chcę sobie kupić kolejny pojazd premium (Mam tylko suke 122-44)

Który z tych czołgów lepiej zarabia i wymaga mniejszego ogaru ?

Feel the beat!

Opublikowano

T34 - znacznie prostsza gra(mocny pancerz wieży, duża pena, duży dps) - a to ostatnie też się nieźle przekłada na zarobki.

Opublikowano

T34 ma lepszą pene, ale gorszą celność, mobilność, mm, dpm, rof, cene pocisku, pancerz kadłuba, ale za to FCM wymaga umiejętnego grania. Co Ci po mobilności, jak jej nie wykorzystasz? T34 ma dobrą wieżę, ale jej nie na każdej mapie użyjesz. Penetracja może na Xt nie być już taka op jak na 8t (chociaż nie raz od mojego is-6 się T34 odbiło).

Ciężko wybrać, bo T34 jest słabym czołgiem, ale prostszym. 

Opublikowano

T34 - znacznie prostsza gra(mocny pancerz wieży, duża pena, duży dps) - a to ostatnie też się nieźle przekłada na zarobki.

+ strzelam, że kolega jest laikiem więc nie ma co pakować się w fcm'a.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

kup sobie t 29 i zadecyduj czy chcesz kupić t 34 bo te czołgi są prawie identyczne tylko trzeba się przyzwyczaić do długiego reloda wiec jak ci bd dobrze iść na t 29 to śmiało możesz kupić t 34

Opublikowano

No właśnie problem w tym że drzewko USA z "wierzowymi" czołgami mam zbadane i obawiam się ze t34 po prostu mi się znudzi.

Feel the beat!

Opublikowano

FCM jest znacznie ciekawszy niż T34(szybszy, DPM zamiast DPS - taki med), ale jest też znacznie trudniejszy w grze. Ale jak zbadałeś drzewko HT USA, to tym bardziej powinieneś kupić T34 aby szkolić załogę E5 na CW albo T32 na różne inne okazje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...