Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bugii sposoby na kase

xwrobix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka znacie jakies bugi lub " sposoby " na szybkie zarobienie uri i kredek ?? Tylko nie piszcie ze pelno jest tematow itp tylko jak znacie to piszcie a jak nie to nie . O bugu na low i bugowaniem alienkow wiem :) piszcie jak znacie jakoes inne .

Z gory dzieki

Opublikowano

Longer02 naucz sie czytac napisalem ze jak masz takie cos pisac to niepisz wogole co ci szkodi ten temat ??

Opublikowano

Longer02 naucz sie czytac napisalem ze jak masz takie cos pisac to niepisz wogole co ci szkodi ten temat ??

Naucz się czytać regulaminów to mi ten temat przeszkadza, robisz burdel na forum nic więcej!

Opublikowano

Ok to mi wyslij link z jakim tutem o jakims sposobie na kase

Nie mówię, że jest mase tematów z tutorialami jak kręcić kase na DO. Sam naucz się czytać ze zrozumieniem a nie pouczasz innych. Takie tematy nie wnoszą nic na to 4um.

Opublikowano

ale po to jest to forum zeby sie pytac jak ktos nie wie czegos 

szukalem i znalazlem tylko o wrotach low i o bugowaniu alienkow ale szukam jeszcze innych

Opublikowano

to szukaj w założonych już tematach odśwież je a nie zakładasz nowe. Za 3 dni znowu bd szukał sposobu na kredki i co znowu założysz nowy temat? i tak co 3-5 dni? Bądź odrobinę kreatywny i myśl co robisz. 

Opublikowano

to szukaj w założonych już tematach odśwież je a nie zakładasz nowe. Za 3 dni znowu bd szukał sposobu na kredki i co znowu założysz nowy temat? i tak co 3-5 dni? Bądź odrobinę kreatywny i myśl co robisz. 

a ty co bawisz sie w kreatywnego moderatora ? nie jestes tu od tego wiec nie zwracaj komus uwagi

Opublikowano

nie nie ale za duzo juz takich tematow zasmiecaja tylko forum a w gruncie rzeczy nic nie wnosza...

jesli ktos znajdzie jakiegos buga i bedzie sie chcial nim podzielic to to zrobi a nie co chwile te same tematy padaja bo komus sie nie chce posiedziec minutke dluzej i wyszukac sb samemu...szkoda forum na takie cos.  POZDRO xD 

Opublikowano

nie nie ale za duzo juz takich tematow zasmiecaja tylko forum a w gruncie rzeczy nic nie wnosza...

jesli ktos znajdzie jakiegos buga i bedzie sie chcial nim podzielic to to zrobi a nie co chwile te same tematy padaja bo komus sie nie chce posiedziec minutke dluzej i wyszukac sb samemu...szkoda forum na takie cos.  POZDRO xD

tak zgadza sie, tylko ze gosciu w moderatora sie bawi i posty nabija, jest od tego dwoch ludzi 

Opublikowano

tak zgadza sie, tylko ze gosciu w moderatora sie bawi i posty nabija, jest od tego dwoch ludzi 

Nie muszę sobie nabijać postów bo nie jest to dla mnie ważne, w nikogo też się nie bawię po prostu nie lubię jeśli ktoś kilka razy piszę to samo i nic oprócz bałaganu nie wnosi na 4um. A słów typu "gościu" to używaj do Swoich kolegów nie do mnie, w piaskownicy się z Tobą nie bawiłem troszkę kultury. 

#Edit: Swoje na ten temat powiedziałem, jak dla mnie temat do zamknięcia jeśli ktoś jeszcze chce się mnie czepiać czekam PM nie nabijajcie Sobie postów bluzgając na mnie... Chyba, że to jest waszym celem jak 'kolega' sugeruje. 

Opublikowano

Nie muszę sobie nabijać postów bo nie jest to dla mnie ważne, w nikogo też się nie bawię po prostu nie lubię jeśli ktoś kilka razy piszę to samo i nic oprócz bałaganu nie wnosi na 4um. A słów typu "gościu" to używaj do Swoich kolegów nie do mnie, w piaskownicy się z Tobą nie bawiłem troszkę kultury. 

#Edit: Swoje na ten temat powiedziałem, jak dla mnie temat do zamknięcia jeśli ktoś jeszcze chce się mnie czepiać czekam PM nie nabijajcie Sobie postów bluzgając na mnie... Chyba, że to jest waszym celem jak 'kolega' sugeruje. 

kulture to ja moge ci pokazac taka jak ty pokazujesz i gosciu to napisalem łagodnie zeby ostrzezenia nie dostac a powinienem bardziej wygurowanego slowa uzyc 

Opublikowano

kulture to ja moge ci pokazac taka jak ty pokazujesz i gosciu to napisalem łagodnie zeby ostrzezenia nie dostac a powinienem bardziej wygurowanego slowa uzyc 

I podsumowałeś co potrafisz. ŻAL MI CB... Chciałbym Cie spotkać w grze ciekawej jak być kwiczał. Żegnam nie mam zamiaru brać dłużej udziału w takiej pyskówce, nie będę zniżał się do Twojego poziomu bo schodzisz niżej niż poziom szamba.  Bajoo... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...