Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Forest v0.08

Gość FromEjj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Strasznie słabo Cię słychać!

2. Strasznie słabo Cię słychać!!

3. Strasznie słabo Cię słychać!!

4. Lagi(albo ja mam i to mocne)

5. Gdy usłyszałem "se" to odechciało mi się automatycznie oglądać, uważaj na takie "zwroty" :)

6. Słabe intro

Przez to Twoje mikro, nie da się tego oglądać... Załatw najpierw lepszy mikrofon, potem nagrywaj, powodzenia :)

Opublikowano

Te dziwne lagi, ten lekki głosik z przed mutacji, to nie jest polecane. Dużej oglądalności nie będziesz miał :/

Opublikowano

Ale Wy wiecie, że to kobieta? ;)

Tak spierdolone mikro, że trudno ocenić. Poza tym po Polskich youtubach można się wszystkiego spodziewać. 

Opublikowano

Nagrywane przed mutacją, 3 razy nie dziękujemy. 

Przed mutacją to może jesteś Ty ale nie ja :) Nie wiesz/nie znasz nie oceniaj

Tak spierdolone mikro, że trudno ocenić. Poza tym po Polskich youtubach można się wszystkiego spodziewać. 

Spier nie mam :) mam za 160 zł łącznie z słuchawkami. .. Ciekawe jak z Ciebie yt ;)

Opublikowano

Przed mutacją to może jesteś Ty ale nie ja :) Nie wiesz/nie znasz nie oceniaj

Spier nie mam :) mam za 160 zł łącznie z słuchawkami. .. Ciekawe jak z Ciebie yt ;)

Ze mnie? Żaden, a tutaj mamy kolejny dowód, że nie nadajesz się do nagrywania na yt, nie umiesz przyjąć krytyki. 

Dziękuję Dobranoc. 

Opublikowano

Ze mnie? Żaden, a tutaj mamy kolejny dowód, że nie nadajesz się do nagrywania na yt, nie umiesz przyjąć krytyki. 

Dziękuję Dobranoc. 

Jeśli się nie podoba nie patrz prosta sprawa.  Nikt Cię nie zmuszą do oglądania.

Ahh umiem przyjąć krytykę, ale skoro nie wiesz ile mam lat i tak dalej to nie praw morałów że ktoś jest przed mutacją.

Opublikowano

Jeśli się nie podoba nie patrz prosta sprawa.  Nikt Cię nie zmuszą do oglądania.

Ahh umiem przyjąć krytykę, ale skoro nie wiesz ile mam lat i tak dalej to nie praw morałów że ktoś jest przed mutacją.

Skoro mam nie prawić morałów to po co ten temat tutaj? Po tak dennym filmie oczekiwałaś pochwał czy co... ? Bezsens. 6664614173387821274913.png

Opublikowano

Skoro mam nie prawić morałów to po co ten temat tutaj? Po tak dennym filmie oczekiwałaś pochwał czy co... ? Bezsens. 6664614173387821274913.png

Po to abyś miał się o co pytać ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...