Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ogarnięciem serwera =x

Fabula

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! pobrałem grę tere onlline
wszystko fajnie wybieram serwery ale kumpel (Który ma już konto i ma grać zemną) ma inne serwery podał mi link do swojego clienta jest trochę inny ale też po Angielsku wydaje mi się że europa
gram troche czasu mam 40lvl i kolega nie ma czasu graći gram sam
wiadomo na tym lvl potrzebuje już pomocy party oraz ekipy na dudgeony jakieś gildie itp.
LECZ NIE SPOTKAŁEM ANI JEDNEGO POLAKA co widzę ludzi i pytam się from do odpisuje mi BR albo Russsia
nie będę grał na serwerze gdzie nie ma Polaków bo po co mi samotna gra albo z BR ...

mój serwer to : Valens Of Titans 

i teraz pytanie czy mam złego clienta? gdzie są same ruskie serwery i tamten client byl europejski i powinenem go znowu wgrać?
Proszę o odpowiedź bo trochę mam na tej postaci i nie chce mi się grać od nowa ale jak mam grać sam bez żadnych Polaków to mija się z celem jeszcze jak nie umiem angielskiego

chyba że jest możliwość przeniesienia postaci na inny serwer proszę o odpowiedź  i z góry dziękuje za odpowiedź

1358975547-U122399.jpg
Opublikowano

Czesc! Twoj kolega gra na europejskich serwerach a Ty na amerykanskich. http://en.tera.gameforge.com/news/index - EU, http://tera.enmasse.com/?lang=en - Ameryka. No wiec jeden z Was musi teraz sciagnac cala gre od nowa. Polecam Amerykanskie serwery, lepszy wydawca gry. Sa polskie gildie rowniez, tylko trzeba troche poszukac ;) Ja osobiscie sie przenioslam na Amerykanskie serwery i nie zaluje.

Opublikowano

Faktycznie, jednak pingi na Amerykańskich będą większe. Jednak jak pamiętam jak grałem ... To co się wyprawiało na europejskich szkoda gadać. Gra naprawdę miała potencjał, i jak była jeszcze płatna to była lepsza.

Kolega dobrze radzi, idzcie na amerykańskie, jednak chyba że macie słabe połączenia internetowe, to może być kiepsko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...