Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zmiana hasla

Carl J

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem poniewaz chcialbym zmienic haslo, ale nie moge sie zalogowac na g1 pisze takie cos : "Login error. Please try again." a wpisuje wszystko dobrze. O co chodzi ?? Aha i jeszcze mam 1 problem nie pamietam odpowiedzi na pytanie ..;/ da sie to jakos przypomniec albo jakos ominac albo cos ??

Opublikowano

Więc tak, na bank wpisujesz złe hasło... ;p Albo ci ukradli konto ;] A jak nie pamiętasz Odpowiedzi to... Nic nie zrobisz... ;p

Bum hej tralala, nie mam avatara ;]

Nie piszę, dla postów... ;] Piszę, bo lubię ;]

Skończyłem z hackami... ;]

I mi z tym dobrze : P

Opublikowano

haslo wpisuje dobre bo moge sie zalogowac na wr. a linku tego nie mam bo usunelem wiadomosci. ja chce zminic haslo poniewaz ktos rozdal moje passy ;/

edit;;/ jak to jest foru, o hackach to moze idzie jakos z hackami pokombinowac zeby zminic haslo ;]

Opublikowano

Mam taki sam problem wpisujesz dobre passy a tu error. Po drugie nigdy nie dawaj passow bo nie zmienia ci hasla ale beda se grac a odpowiedzi pisz w notatnikach i pytaniach uwierz mi to pomaga. Jesli pomoglem daj 5.

PO CO DZIELIĆ TE 98% I 2%?? NIECH KAŻDY SŁUCHA TEGO CO LUBI.

JEŚLI TEŻ TAK UWAŻASZ TO WKLEJ TO DO SWOJEJ SYGNATURY!!!!!

WIESZ CO SIE LICZY? ......... SZACUNEK LUDZI ULICY!!!!! ZAPAMIĘTAJ TO SOBIE wiec ODDAJE TO CO ROBIE MOŻE TWOJA PÓŁKĘ ZDOBIĘ TO KAWAŁEK MEGO ŻYCIA TO NIE GRZEJE NIE ZACHWYCA WCIĄŻ DOLINA SIE ZACZYNA MOŻE BEDZIE JESZCZE GORZEJ JESZCZE GORZEJ JESZCZE GORZEJ...WSZYSCY RÓWIEŚNICY WYCZYN POKOŃCZYLI ... UNIWERKI BIZNES FRAKI.

Większość ludzi w internecie są analfabetami... ja piszę poprawnie po polsku.

PEJA RULEZZZZZZZ

Opublikowano
Mam taki sam problem wpisujesz dobre passy a tu error. Po drugie nigdy nie dawaj passow bo nie zmienia ci hasla ale beda se grac a odpowiedzi pisz w notatnikach i pytaniach uwierz mi to pomaga. Jesli pomoglem daj 5.

moze cos z hackami da sie probic ??

Opublikowano

ja mam podobny promle... nie pamietam pytan ani odpowiedzi...... znam tylko haslo do wr nomi g1 na poczte nie znam... nom ale gram bo passow narazie nikomu nie dawalem....

do kolegi wyżej: mialem w notatniku .. ale zrobilem formata i nie mam xD

Jeżeli twierdzisz że osoby co maja sygny typu kaka jest złym modem to debile wklej to do swojej sygny

• Dodaj nową pozycję...