Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kalendarz Adwentowy!

Ziółko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

adventcalendar_pl.png

Witajcie, Wargaming wprowadziło bardzo ciekawą ofertę, mianowicie chodzi o kalendarz adwentowy. Przez 24 dni grudnia będziemy mogli wylosować jakąś ciekawą ofertę bądź unikatowy zestaw. Osobiście liczę na wymarzonego Pz. IIj, cóż pożyjemy zobaczymy. A Wy na co liczycie? Podzielcie się opinią w komentarzu! :) 

Opublikowano

Ty chyba nie sądzisz że dadzą za darmo czołg, który jest delikatnie mówiąc wyjątkowy, jest dosyć rzadki i na aukcjach osiąga ceny ponad 1500 dolarów?

1378503123498705_animate.gif

PS: Nawet jakby dali to mógłbyś albo grać na AP z 23 peny albo za samą amunicję wydawałbyś jakieś 80 000 kredytów na bitwę.

Opublikowano

Ty chyba nie sądzisz że dadzą za darmo czołg, który jest delikatnie mówiąc wyjątkowy, jest dosyć rzadki i na aukcjach osiąga ceny ponad 1500 dolarów?

1378503123498705_animate.gif

PS: Nawet jakby dali to mógłbyś albo grać na AP z 23 peny albo za samą amunicję wydawałbyś jakieś 80 000 kredytów na bitwę.

Marzyć zawsze można.

Opublikowano

ODKRYJCIE NOWĄ OFERTĘ CODZIENNIE O 10:00! KAŻDA Z NICH OBOWIĄZUJE TYLKO 24 GODZINY!

Tylko o 10 ?  

Czyli jak wrócę z pracy to przepadło?

To jest raczej od 10 do 10?

Opublikowano

ODKRYJCIE NOWĄ OFERTĘ CODZIENNIE O 10:00! KAŻDA Z NICH OBOWIĄZUJE TYLKO 24 GODZINY!

Tylko o 10 ?  

Czyli jak wrócę z pracy to przepadło?

To jest raczej od 10 do 10?

Nie nie :) Codziennie o 10 będziesz mógł wylosować nową paczkę a przed 10 możesz wylosować tę z poprzedniego dnia ;)

Opublikowano

Cóż, 1 dzień za nami. Nie darmowy czołg a dostępna unikatowa paczka zawierająca... BT-SV, 27,5k, miejsce w garażu i miesiąc premki. Całkiem możliwe, że będzie Pz II J. @ZioloPCTV, twoje marzenie się spełniło xD

Tylko że będziesz musiał wyłożyć ponad 400 złotych, powodzenia xD

Opublikowano

Cóż, 1 dzień za nami. Nie darmowy czołg a dostępna unikatowa paczka zawierająca... BT-SV, 27,5k, miejsce w garażu i miesiąc premki. Całkiem możliwe, że będzie Pz II J. @ZioloPCTV, twoje marzenie się spełniło xD

Tylko że będziesz musiał wyłożyć ponad 400 złotych, powodzenia xD

Jak spojrzałem na te ceny to monitor oplułem xD tak samo jak z tymi kamizelkami xD 

Opublikowano

zgadza się niestety pierwsza paczka zabiła mnie ceną, druga jest typu "kup  jednego lowa w cenie dwóch". mam nadzieje iż się rozkręca i będzie coś fajnego za przyzwoitą cenę ;)

3912274470.png

Opublikowano

Czy wiadomo czy będzie jakiś czołg w prezencie dla wszystkich graczy ? i jaki tier i czy dobry?

"Życie jest prawdziwe, gdy ma się cele".
wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.
89% ankietowanych graczy uważa że grafika jest najważniejsza, jeśli należysz do pozostałych 11% wklej to do podpisu!![/size]
2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygnatury.

Opublikowano

Czy wiadomo czy będzie jakiś czołg w prezencie dla wszystkich graczy ? i jaki tier i czy dobry?

Tak, wszyscy dostaniemy czołg w Wigilie, mały 2 tier, niemiecki Pz, niczym się nie wyróżniający 

Opublikowano

Tak, wszyscy dostaniemy czołg w Wigilie, mały 2 tier, niemiecki Pz, niczym się nie wyróżniający 

że co 2 tier to pewnie słaby jakiś będzie ;/ a ten kalendarz adwentowy to powinien być taki według mnie gdzie sie dostaje na przykład ileś srebnych monet na przykład 100k-500k raz albo złota 500 gold raz wot tam golda np pierwszy dzien adwentowy dzien  powinnismy dostac 500 golda a na ostatnim czołg np 5 tier a reszta to powinny byc jakies  misje epickie o np jakiś czołg 6tieru lub 4 albo i nawet 8 ale żeby czołgi . w kalendarzu były 100 ponad 300-400zl wydawać  na taki czołg to  według mnie przesada ;/

"Życie jest prawdziwe, gdy ma się cele".
wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.
89% ankietowanych graczy uważa że grafika jest najważniejsza, jeśli należysz do pozostałych 11% wklej to do podpisu!![/size]
2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygnatury.

Opublikowano

że co 2 tier to pewnie słaby jakiś będzie ;/ a ten kalendarz adwentowy to powinien być taki według mnie gdzie sie dostaje na przykład ileś srebnych monet na przykład 100k-500k raz albo złota 500 gold raz wot tam golda np pierwszy dzien adwentowy dzien  powinnismy dostac 500 golda a na ostatnim czołg np 5 tier a reszta to powinny byc jakies  misje epickie o np jakiś czołg 6tieru lub 4 albo i nawet 8 ale żeby czołgi . w kalendarzu były 100 ponad 300-400zl wydawać  na taki czołg to  według mnie przesada ;/

Dokładnie a oni w pierwszy dzień dowalili oferte za parwie pół tysiąca... 

Opublikowano

Lekko się zawiodłem. W końcu to powinien być kalendarz adwentowy a nie kalendarz beznadziejnych promocji za masakryczną kase :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...