Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer skyblock ? Warto czy nie i inne

ZwIIaD_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie dawno nie byłem w temacie minecraft ( 2 lata ) mam do was pytanie. Czy serwer typu skyblock będzie to dobry pomysł ? Oczywiście w dobrym wykonaniu ! I pytanie do was czy warto go robić czy jest tego dużo ? Jak jest za dużo to napiszcie jakiego trybu oczekujecie :) Możecie napisać nawet tryb mieszany ! ( nie minigames ) A jak by przykładowo miał wypalić ten skyblock co byście chcieli na nim widzieć.

585571426179277855228.png

Opublikowano

Według mnie skyblocki teraz wypalają gdy jest serwer połączony. Tzn wiesz,wchodzisz na serwer i masz takie jak by lobby gdzie wybierasz tryb i przenosi cie do danego serwera ;)

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Skyblocków jest bardzo dużo, osobiście nie lubię tego trybu gry, ale co druga prezentacja w publikacjach to skyblock. Jeżeli chcesz zrobić serwer musi to być coś unikatowego, jakaś ideaa z czymś nowym. Może jakieś lobby tak jak użytkownik wyżej polecił? Tylko też musisz jakoś to wymyślić aby miało to ręce i nogi. Dla mnie jest za dużo serwerów, czystych skyblocków.

Kappa.

Opublikowano

Skyblocków jest bardzo dużo, osobiście nie lubię tego trybu gry, ale co druga prezentacja w publikacjach to skyblock. Jeżeli chcesz zrobić serwer musi to być coś unikatowego, jakaś ideaa z czymś nowym. Może jakieś lobby tak jak użytkownik wyżej polecił? Tylko też musisz jakoś to wymyślić aby miało to ręce i nogi. Dla mnie jest za dużo serwerów, czystych skyblocków.

To z tego co piszecie wychodzi na to że nie :p I tak dzisiaj latałem po publikacji i było tego od groma :/ No nic dzięki ;)

@close

Można zamknąć !

585571426179277855228.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...