Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kontem premium.

TheDeru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Mam pewien problem. X czasu temu miałem konto premium, lecz postanowiłem zmienić nick i zakupić drugie. Od tego czasu nie używałem tego pierwszego. Dziś postanowiłem, że warto było by je sprzedać, skoro nie jest już używane przeze mnie, ale mam pewien problem. Nie mam bladego pojęcia na jaki e-mail było rejestrowane to premium. Jak się loguję na e-mail przeze mnie podejrzany, to nie loguje się na jakieś konto gdzie nie jest aktywowane konto premium (dawniej dużo kont na minecraft.net zakładałem). Da się sprawdzić jaki jest e-mail do danego nicku premium? Proszę was o pomoc.

Nick tego konta premium: IDAVIDTV

Opublikowano

Kiedy to konto było zakładane? Jeśli przed wejściem kont mojang (i nie konwertowałeś konta) to wtedy logujesz się nickiem na minecraf.net

W 2012 roku, nie pamiętam czy były wtedy konta mojang.

Opublikowano

Czy, wtedy użyłeś E-maila zastępczego? Jeżeli nie, to skontaktuj się z supportem. 

Opublikowano

Czy, wtedy użyłeś E-maila zastępczego? Jeżeli nie, to skontaktuj się z supportem. 

Nie używałem, ale support mi zapewne nie odpisze...

Opublikowano

Nie używałem, ale support mi zapewne nie odpisze...

Dlaczego od razu tak twierdzisz? Support właśnie od tego jest, żeby pomóc. Na odpowiedź poczekasz parę godzin a nieraz nawet kilka dni trzeba uzbroić się w cierpliwość zrób, tak jak Ci mówiłem napisz do supportu bo inaczej nie odzyskasz konta.

Opublikowano

Dlaczego od razu tak twierdzisz? Support właśnie od tego jest, żeby pomóc. Na odpowiedź poczekasz parę godzin a nieraz nawet kilka dni trzeba uzbroić się w cierpliwość zrób, tak jak Ci mówiłem napisz do supportu bo inaczej nie odzyskasz konta.

Ok, spróbuję. Ale wątpię, żeby coś zrobili..

Pomógłbyś mi napisać ową wiadomość?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...