Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yasir

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to jest z tym Yasirem ? Czytałem że on się pojawia tylko podczas jakiś zmian globalnych ale nie ma jakiegoś innego sposobu żeby sprzedać ten loot z corymów ? Wiem że jeszcze komuś w Edron można ale nie posiadam pacca,

Znacie jakies rozwiązanie ?

Będą plusiki

Opublikowano

O tym, czy w ogóle jest Yasir, możesz się dowiedzieć od NPC Towncryer, który krąży na lewo od dp w Thais. Mówi on wówczas "Hear me! Hear me! What a lucky and beautiful day! Visit Carlin, Ankrahmun, or Liberty Bay. Yasir, the oriental trader might be there. Gather your creature products, for this chance is rare.".
Dalej, tak jak wyżej napisane: w jednym z trzech miast [Carlin, LB albo Ankrahmun] przy statku możesz go spotkać. Gdy do niego pierwszy raz zagadasz, dostaniesz aczka ;p
A tego, kiedy będzie nie da się przewidzieć. Może być przez jakiś czas codziennie a może go przez 2 tyg. nie być w ogóle. Jest to losowe.

Tak wgl dogadaj sie z kims zeby skupywal od ciebie te itemy o kilka gp taniej zebys ty mial zysk i ta osoba inna tak bedzie latwiej jak ogarniesz sobie stalego klienta ja tam mialem kiedys jak bez pacca latalem to mialem stalych kupsow na poszczegolne itemki co kupywali odemnie codziennie to co mialem .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...