Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3 Fifa 15 czy pes 15

Razian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co jest lepsze, w fife gralem i wg mnie jest duzo gorsza niz 14, zbyt latwa. Gral ktos w pesa? Slyszalem wiele dobrych opinii.

Jakis bug, niech admin usunie pozostałe.

Opublikowano

Powiem Ci tak, jak nie zależy Ci na licencjach to bierz PES'a. Prędzej czy później i tak będzie można z neta pobrać patcha ze strojami i liga niemiecką. W tym roku naprawdę gram im się udała, znowu poczułem się jak w latach 1996-2011 gdzie PES moim zdaniem nie miał żadnej konkurencji, no może prócz Adidas Power Soccera w 98 roku :D

Przez ostatnie 4 lata grałem tylko w Fifę, a w tym roku powróciłem do PES'a i nie zamierzam kupować żadnej Fify 15.

Gram od kilku dni na pożyczonej konsoli PS4 i nie mogę się oderwać, na PS3 gra też wygląda dobrze bo grałem w demko.

Najlepiej będzie jak pobierzesz sobie demo i sam sprawdzisz czy PES Cię przekona czy ew. wrócisz do Fify.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Fify 15 nie chce, albo 14 albo pes 15, slyszalem tylko ze demo jest duzo gorsze niz pelna, poza tym czy duzo osob gra w pesa? Zalezy mi na meczach 1v1 i myclub

Opublikowano

Ja polecam FIFA 14. Licencje, polski komentarz i.t.p. Jedyny błąd, o ile w ogóle można to nazwać bugiem to to, że większość piłek wrzuconych na główkę wpada do bramki. Wiadome jest to, że o wiele więcej osób gra w FIFA. Tu nie ma konkurencji. Natomiast MyClub mnie nie zachwycił, ale to już od gustu zależy. Zobacz sobie jak wygląda ten MyClub na YT.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...