Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób/bug na kredyty?

Longer02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dziś na jednym z portali aukcyjnych znalazłem ofertę sprzedaży "Sposób na kredki 100 mln na godzinę". Chciałbym się Was zapytać czy znacie jakiś taki bug gdzie można szybko uzbierać kredyty ?

Opublikowano

Witam.

Dziś na jednym z portali aukcyjnych znalazłem ofertę sprzedaży "Sposób na kredki 100 mln na godzinę". Chciałbym się Was zapytać czy znacie jakiś taki bug gdzie można szybko uzbierać kredyty ?

wydaje mi sie ze to jest fake poprostu ktos chce wyludzic pieniadze raczej teraz tak sie nie da , a przynajmniej ja na ten temat nic nie wiem 

Opublikowano

Da sie 100 mln na godzine ale to sposób low :)

na czym w LoW zarobisz tyle kredek? 1kk masz za falcona + kilka k za reszte alienków... To jak Ty na godzine chcesz zarobić 100 mln? Chyba, że jesteś tak dobry, że ubijasz 100 falconów na godzinę. Żal mi ludzi co piszą ale nie widzą co! :unsure:  

Opublikowano

dokladnie jak za samego falcona nie zwraca ci sie nawet za amunicje i rakiety a co tu wgl mowic o zarobku .... ludzie troche logiki albo jak znacie jakis sposob to mowcie go po to jest to forum by sie dzielic bugami /cheatami i programami po to wchodzimy na to forum by dowiedziec sie czegos nowego i aby inne osoby dowiedzieli sie czego , ale to jest ta k***a polska solidarnosc nic***a nikomu nie dadza dopiero jak zablokuja beda sie w pizdu chwalili sie tym ze byl taki bug ale po c***a juz mowic o tym kiedy jest po zawodach ? Mowcie teraz niech kazdy korzysta ... Boicie sie ze naprawia buga i dlugo go nie bedziecie mieli ? Przeciez przedzej czy pozniej naprawia go i tak na grupowe znal kazdy buga i co naprawili dopiero po pol roku ale niektorym nikt nie przemowi do rozsadku ani ja ani nikt inny ... Biezcie poprostu przykad z turkow albo ruskich co graja tez w darkorbit jak znaja jakiegos buga to sie nim dizela i kazdy korzysta z niego wyjebane czy go naprawia szybciej czy pozniej ale sie dziela to jest przyklad solidarnosci wsrod nich .

Jezeli juz ktos chce kredki zarabic to polecam kupic mechanizm sprzedajacy surki 3 i zbierac kurke z kubikow w taki sposob mozna naklepac w poltoraj godziny 100mln tak na oko

Opublikowano

Akurat chodzi tu o allegro. Uzytkownik kromcio sprzedaje ten sposob. Znam kolesia dlugi czas i wiem ze nie kantuje. 

Opublikowano

Akurat chodzi tu o allegro. Uzytkownik kromcio sprzedaje ten sposob. Znam kolesia dlugi czas i wiem ze nie kantuje. 

Pisałem z nim ale to sposób na nowe konta wiec to nie dla mnie :(

Opublikowano

wydaje mi sie ze to jest fake poprostu ktos chce wyludzic pieniadze raczej teraz tak sie nie da , a przynajmniej ja na ten temat nic nie wiem 

to jak nie wiesz to nie mow, akurat tak sie sklada ze tez znam czlowieka i nie wciska kitu i da sie tyle kredek zrobic i nie bugiem tylko sposobem

dokladnie jak za samego falcona nie zwraca ci sie nawet za amunicje i rakiety a co tu wgl mowic o zarobku .... ludzie troche logiki albo jak znacie jakis sposob to mowcie go po to jest to forum by sie dzielic bugami /cheatami i programami po to wchodzimy na to forum by dowiedziec sie czegos nowego i aby inne osoby dowiedzieli sie czego , ale to jest ta k***a polska solidarnosc nic***a nikomu nie dadza dopiero jak zablokuja beda sie w pizdu chwalili sie tym ze byl taki bug ale po c***a juz mowic o tym kiedy jest po zawodach ? Mowcie teraz niech kazdy korzysta ... Boicie sie ze naprawia buga i dlugo go nie bedziecie mieli ? Przeciez przedzej czy pozniej naprawia go i tak na grupowe znal kazdy buga i co naprawili dopiero po pol roku ale niektorym nikt nie przemowi do rozsadku ani ja ani nikt inny ... Biezcie poprostu przykad z turkow albo ruskich co graja tez w darkorbit jak znaja jakiegos buga to sie nim dizela i kazdy korzysta z niego wyjebane czy go naprawia szybciej czy pozniej ale sie dziela to jest przyklad solidarnosci wsrod nich .

Jezeli juz ktos chce kredki zarabic to polecam kupic mechanizm sprzedajacy surki 3 i zbierac kurke z kubikow w taki sposob mozna naklepac w poltoraj godziny 100mln tak na oko

Popieram Cie gosciu w 100%, ale i tez powiem Ci ze zyje za granica i tak to jest z naszymi polaczkami nikt Ci niczego nie udzieli kazdy dba o swoja du** tylko a jeszcze jak moze to dołek pod toba wykopie by cie zniszczyc, wiec mam prosbe nie mow o solidarnosci bo oni nie maja pojecia co to znaczy, niestety tacy nasi rodacy. I masz racje powinno sie dzielic ale sam od siebie powiem, że nie ma sensu cos wiesz to dla siebie polacy sami tak nauczyli by martwic sie tylko o swoj tyłek 

Opublikowano

PS. Ci co dostali buga ode mnie nie zapomnijcie o lajkach i nie przechwalaniu sie

rzecz jasna tylko aby kazdy to wiedzial i nie rozglaszal na prawo i lewo 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...