Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skrypt] TheBroker - więcej w środku

TheMadMan9512

Skrypt TheBroker pod wersję bukkita 1.6.4  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Udostępnić wam skrypt na brokera? Ostatnia działająca wersja pod Skript 2.1.2 i Skript Plus 1.4.2

• Tak, udostępnij!
      0
    • Nie, bo i po co?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie, bez zbędnego pitolenia przechodzimy do konkretów.

Chodzi o ten skrypt, który napisałem ponad pół roku temu:

Pełny film z wersji 1.0 (która jeszcze wtedy była pobugowana i uboga) w spoilerze.

Teraz ważne informacje, nad skryptem nie pracowałem od dłuższego czasu, prawdopodobnie tak jak skończyłem z minecraftem więc nie ma i nie będzie aktualizacji do nowszych wersji Skripta/Bukkita i trele morele co tam jeszcze jest.

Skrypt działa na wersji Bukkita 1.6.4, wymagany plugin Skript 2.1.2 oraz Skript Plus 1.4.2, na nowszych wersja możliwe, że się wysypie.

Dawno temu kilka osób prosiło mnie o udostępnienie, kilka osób nawet chciało kupić.. No cóż, teraz mi to do niczego niepotrzebne, serwer nie powstał (acz był opłacony:< ), pozostałe skrypty które światła dziennego nie ujrzały również się kurzą.

Zobaczymy co to będzie, przypominam tylko o wymaganiach (starszych wersjach pluginów/bukkita) no i oczywiście proszę o głosowanie w ankiecie.

Pozdrawiam,
TheMadMan9512

417711489342956987022.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...