Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grą na PS2 FAT

Chudincho10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy chcę włączyć Smackdown vs Raw na ps2 to w większości przypadkach nie działa, ponieważ zawiesza się na tym 693ity.jpg Co zrobić ? Okładka jest taka : 359byfr.jpg

Jak coś, mogę nagrać filmik

Opublikowano

Są tylko dwie możliwości, uwalona płyta albo laser.

Sprawdzałeś czy gra zacina się na innej konsoli? Jak masz jakiegoś znajomego z konsolą to sprawdź.

Jeśli płyta działa na innej konsoli to by oznaczało, że rozregulował się laser w Twojej konsoli.

Oczywiście polecam też przeczyścić laser, może dostało się jakieś prusze i laser ma problemy z odczytem płyty.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Innych gier nie tnie, tylko ja z moich znajpmych mam ps2, z tym laserem to jestem całkiem zielony. Aha, jeszcze ta płyta jak się te napisy zaczynają to wydaje dziwne dźwięki

Są tylko dwie możliwości, uwalona płyta albo laser.

Sprawdzałeś czy gra zacina się na innej konsoli? Jak masz jakiegoś znajomego z konsolą to sprawdź.

Jeśli płyta działa na innej konsoli to by oznaczało, że rozregulował się laser w Twojej konsoli.

Oczywiście polecam też przeczyścić laser, może dostało się jakieś prusze i laser ma problemy z odczytem płyty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...