Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepszy Gothic ?

Meszuge

Gothic - który lepszy ?  

122 użytkowników zagłosowało

1. 1. która cz??? Gothica podoba wam sie najbardziej ?

• Gothic
      32
    • Gothic ||
      20
    • Gothic || Noc Kruka
      53
    • Gothic|||
      11
    • Gotihic||| Zmierzch Bogów
      6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedyna seria gier do której powracam baaaardzo często :P najlepiej wspominam Gothic II Noc Kruka, Gothic 3 spodobał mi się głownie dlatego że zżyłem się z tymi postaciami poza tym odświeżona grafika robi swoje :) co prawda ma wiele błędów i nie działa znakomicie ale i tak jedna z lepszych części serii. Co do Gothic I jedyne co mi się nie podobało to sterowanie :lol: ale co tu mówić gra ma swoje lata a i tak za swoich czasów jak i współczesnych jest jedną z kultowych gier(serii gier) które przetrwają wieki B). Zawszę będę pamiętać o Gothicu. Po prostu gothic ma w sobie to coś czego brakuje innym grom nawet tym dzisiejszym, dlaczego? a choćby dlatego że współczesne gry to tylko s. player i multi z czego gdyby nie multi w grę nie grałby nikt, taka prawda. Może wielu z was się ze mną nie zgodzi jednak ja uważam że dzisiejszym grom RPG brakuje wiele do Gothica, ten klimat, fabuła, postacie cały świat jest jak najbardziej przemyślany dlatego też uważam że jest to seria o której będziemy wspominać naszym dzieciom ;). Wiem że się rozpisałem ale cóż miałem wiele do powiedzenia xD. Na zakończenie dołożę jeszcze ze zdanie, dwa :rolleyes:. Najgorszą częścią według mnie jest Zmierzch Bogów sam dodatek byłby może i dobry lecz to już nie ten gothic którego znamy i kochamy :D. Najgorszą rzeczą w owym dodatku była fabuła, wielkość mapy (Only Myrtana o.O), a to właśnie wielkość i różnorodność świata jest atutem serii. Przyznam się że chciałbym aby Piranha Bytes wróciła i zmiotła inne RPGi w kąt :P Zawsze jak pomyślę o Gothicu II i piranha bytes kojarzy mi się to :P

Pozdrawiam Luksus

o.O DAJ MINUSA o.O

77357311401077046088.png

Opublikowano

Gothic II i Gothic II nOc Kurka :P bo w inne niegralem;DD

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Opublikowano

hehe ja pamiętam jak z bratem w g1 zabiliśmy tego pierwszego ścierwojada koło opuszczonej kopalni ale jazda była noi gdy pierwszy raz udało mi się położyć spać łezka w oku się kręci

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gothic 1, 2 i NK sa zajebiste ;) przechodzilem pare razy, a gra i tak mi sie nie znudzila :P trojke wylaczylem po 3 pierwszych misjach ;/ zero klimatu gothica...

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...