Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepszy Gothic ?

Meszuge

Gothic - który lepszy ?  

122 użytkowników zagłosowało

1. 1. która cz??? Gothica podoba wam sie najbardziej ?

• Gothic
      32
    • Gothic ||
      20
    • Gothic || Noc Kruka
      53
    • Gothic|||
      11
    • Gotihic||| Zmierzch Bogów
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Tutaj wymieniajcie się poglądami na temat klasyka RPG jakim jest Gothic .

Zapraszam do głosowania !!! ;)

Proszę o "+" jeśli uważacie że temat jest interesujący :)

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gothic II Noc kruka, czesto wracam do tej gry.

Jedna z najbardziej klimatycznych gier rpg jakie wyszly nie bylo questa ktorego bym pominal ani domu ktorego bym nie okradl :D

PS. Jest juz gothic 4 ^_^

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Gothic I to jest coś !

Gothic II też jest fajny, ale inne odpadają ; < (Noc Kruka też da rade jeszcze xD)

@up

a 4 to czasem nie Risen?

Być zajebistym...

Opublikowano

Według mnie jest to gothic 3 najlepsza grafika , niesamowita muzyka i system walki . Ale zagłosowałem na Gothic 2 NK ponieważ robię z tej gry filmy ; ] xD

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

Gothic I, uwielbiam jego klimat ;d.

@2x up

Risen to juz inna produkcja, Gothic 4( a dokladniej "Arcania: Gothic 4") jest dopiero w produkcji, ale mozna juz zobaczyc kilka filmow na youtube, zaprezentowanych przez tworcow.

Opublikowano

GII NK i jedynka...

NK 18 razy przeszedlem, znam każdy punkcik na mapie(no może znałem, to było 2 lata temu). Ale już od trójki zaczęli kombinować...

Opublikowano

a ja osobiscie lubie 1,2,3 i właśnie wolę to realistyczną grafike i trójka między innymi trzymała klimat dzięki tym pięknym widokom mmh super poprostu było, ale za to zmierzch bogów to kompletna tragedia niewiem jak ktos może powiedziec ze ta gra jest fajna , masakra poprostu nie da się grac bo jest taka padaka , pewnie to od tego że robiło to już jakieś lamerskie studio a nie phirania bytes . Dlatego ja oddaje głos na g3

Opublikowano

Myślę że Gothic 1 zajebisty klimat Górniczej Doliny, te Kopacze, Najemnicy, Bagienne Ziele ^^. Pamiętam jak tą gierkę od kumpla dostałem i potem na osiedlu rozprowadziłem ;) Od G3 zaczęło się kombinowanie z grafą, itp. Nie przypadła mi do gustu, tylko połowę przeszedłem i usunąłem to w piz** na hel ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...